11-05-2022 - Nieuws, Wielrenblad

De nieuwe Rapide CLX II en Alpinist CLX II

Geen enkel ander wiel is de laatste twee jaar meer succesvol geweest dan de originele Rapide CLX en Alpinist CLX. En we hebben ze nu nóg sneller gemaakt. Maak kennis met de nieuwe Rapide CLX II en Alpinist CLX II – nu tubeless-ready. Het zijn de onmiskenbare prestaties die u kent, verbeterd met een tubeless-systeem dat een lagere rolweerstand, subliem rijgedrag en ongelooflijke bescherming tegen lekrijden biedt.

Rapide CLX II

Volledige Snelheid
De nieuwe Rapide CLX II combineert de aerodynamica van een TT-wiel met een diepe doorsnede met het lichte gewicht van een ondieper klimwiel en dezelfde unieke velgvormen voor en achter. Het verhoogt de aerodynamische efficiëntie en klimprestaties, maar blijft meesterlijk stabiel en zelfverzekerd, ongeacht de windomstandigheden. Aan dit alles hebben we de superieure efficiëntie en het sublieme rijgedrag van een tubeless-systeem toegevoegd – de Rapide CLX II levert maximale snelheid voor het echte werk.

Alpinist CLX II

Verbeter Je Rit
Voel je fiets tot leven komen op de weg met de nieuwe Alpinist CLX II – de lichtste, best sturende clincherwielen die we ooit hebben gemaakt. Hyperresponsieve acceleratie, magie in de bochten en subliem over ruwe wegen. En dat alles met de prestaties van een tubeless systeem. Er zit geen grammetje teveel aan het wiel bij het nastreven van rijkwaliteit. Perfectie is pas bereikt als er niets meer uit te halen valt.

Hooked on Tubeless

De ontwikkeling van de Rapide CLX II was het meest uitgebreide engineering- en testprogramma dat we ooit hebben ondernomen. Het resultaat zijn Tubeless wielen die bijna twee keer voldoen aan de huidige industriestandaarden, terwijl ze toch het lichtst mogelijke gewicht hebben. De prestaties en duurzaamheid van deze nieuwe wielen onderscheiden hen al, maar wij denken dat u en uw rijders misschien nog wel het meest van de hooked-velgen zullen houden. Hooked-velgen zorgen ervoor dat alle prestaties worden geleverd met opties voor bandenspanning en bandenkeuze. Met een maximale tubeless druk tot 110 psi zijn uw rijders niet meer beperkt tot een paar bandenkeuzes, 5 bar of 28 mm bandbreedte. Dit is tubeless op de juiste manier.

Alpinist CLX II
Alpinist CLX II

Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van