22-12-2010 - Snowboarden, Nieuws, Magazines

De nieuwe Taste is uit!

 

The new Taste has arrived!

De nieuwe Taste is er! Hij staat weer boordevol met reisverhalen, foto’s, nieuws en meer. Hierbij geven we je een kleine ‘pre-Taste’ met wat je allemaal kunt verwachten:

– Zo hebben we een onverwachte travelstory vanuit Schotland, wellicht niet direct het eerste land waar je aan denkt bij een snowtrip, maar laat je verassen!
– Een interview met een ‘mysterieuze verschijning’ binnen de snowboard scene van de Lage Landen; Stef Zeestraten. Emigreerde met zijn ouders op acht-jarige leeftijd naar Nieuw Zeeland, waar hij het besmet raakte met het snowboard virus.
– Een travelstory uit het Oostenrijk. ‘Solden en het mysterie rondom ‘die rote hutte’ ‘.
– Je kunt weer genieten van beelden van Slush Session Invitational 4, in deel 2.
– Hebben we een interview met de snelste boarder van Nederland; Olympisch kampioene alpine snowboarden Nicolien Sauerbrij. Is alpine en freestyle met elkaar te vergelijken?

… daarnaast uiteraard ook nog een column van Jody Koenders, News, ‘wannahaves’ in Taste-It! en adembenemende foto’s in de Gallery.

Als abonnee kun je de Taste vrijdag van de deurmat af pakken, als niet-lid kun je maandag naar de kiosk of boekenwinkel bij jou in de buurt. Of je wordt ook abonnee en ontvangt niet alleen het volgende nummer op jouw deurmat, maar kun je ook nog eens profiteren van onze welkomstacties, bijvoorbeeld een Dragon DX Goggle, Booster Wax & Slijpset of X-Socks. Kijk daarvoor op deze link!

Enjoy!

 

 van