12-11-2021 - Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

De nieuwe wintercollectie van JULBO!

Ook dit jaar maakt JULBO het verschil met een wintercollectie, die het resultaat is van een slimme mix van expertise en coolheid.

Julbo

Door twee nieuwe kleuren van glazen in het REACTIV Glare Control assortiment op de markt te brengen, versterkt JULBO zijn positie als specialist en breidt het zijn huidige aanbod uit. De Glare Controller, nu beschikbaar in de REACTIV en SPECTRON series, is exclusief voor het merk en is verkrijgbaar in verschillende skibrillen van de nieuwe collectie. Hierdoor blijft JULBO de concurrentie voor op het gebied van kijkcomfort. Voor ski en klimfanaten is de nieuwe THE PEAK LT helm het perfecte antwoord. Lichtgewicht, ventilatie en accessoires. De specialisten hebben THE PEAK LT al goedgekeurd. Wat skibrillen betreft richt JULBO zich op vrouwen met de nieuwe ELLIPSE en DESTINY, twee nieuwe modellen met een frameloze constructie en voorzien van Air Flow System technologie voor een betere ventilatie. JULBO gaat nog verder en neemt ons mee naar het land van de rijzende zon een mythische freeride-bestemming waardoor Clément, één van de designers van JULBO, zich liet inspireren. De reeks «A Freerider’s Guide To Japan» heeft een aantal leuke verrassingen in petto. Dit jaar brengt Julbo een eerbetoon aan de skibril helmcombinaties, die verkrijgbaar zullen zijn in 4 grafische en kleurrijke thema’s. Er is voor ieder wat wils! Het zal moeilijk kiezen worden!

Julbo

Ten slotte blijft JULBO trouw aan één van zijn eerste passies, en heeft het ook gedacht aan de beoefenaars van het noordse skiën en de biatlon met een waardige opvolger van het SNIPER vizier: de SNIPER EVO. Deze is verkrijgbaar in een M en L versie in meerdere kleuren, en geeft pit en comfort aan de uitrusting van de beoefenaars van deze sporten.

JULBO’s exclusieve Glare Control technologie biedt een filter met lage polarisatie die 55% van de lichtreflecties bij zonnig weer filtert. Geen verblinding meer!
Deze filter maakt ook ijsplekken en gevaarlijke situaties duidelijk zichtbaar. Bij mist vermindert hij diffuus licht voor een duidelijker en comfortabeler zicht. De behandeling die bij de rode kleur van de lens hoort, accentueert ook het contrast. De interpretatie van het terrein is daardoor beter, en is het makkelijker om de situatie in alle weersomstandigheden veilig te stellen. In zijn REACTIV versie is de filter ook compatibel met de schermen van smartphones e.d.

DESTINY VIERT DE VROUWELIJKHEID

Julbo

U hoeft niet te kiezen tussen stijl, comfort en zicht: DESTINY, de skibril voor dames, biedt het alle drie!

Het soepele design met ronde vormen heeft een dubbele sferische lens voor een optimaal zicht.
De ventilatie wordt verzekerd door een geventileerde lens en Air Flow technologie, die een goede luchtcirculatie garandeert. De lichte en duurzame REACTIV fotochromatische lens past zich aan uiteenlopende lichtomstandigheden aan door automatisch helderder of donkerder te worden.

En voor een onbeperkt zicht heeft deze skibril een frameloze constructie zonder zichtbaar montuur. Dat allemaal voor een betaalbare prijs en met een 100% vrouwelijke stijl. Het model is verkrijgbaar met lenzen en hoofdbanden in verschillende kleuren voor een sober of leuker effect naargelang de smaak.

Prijs vanaf €144,95


ELLIPSE FEMININE CRUSH

Julbo

Met zijn dubbele sferische lens biedt de ELLIPSE skibril voor dames een breed gezichtsveld.

Het Air Flow systeem en de geventileerde lens zorgen voor optimale ventilatie om condensvorming te voorkomen. Wat de look betreft, concentreerden onze designers zich op de essentie en bedachten ze een minimalistische constructie voor dit model. De klassieke en vrouwelijke stijl wordt geaccentueerd door vloeiende lijnen, die uitsluitend uit mooie rondingen bestaan. Die aandacht voor detail vindt Julbo ook terug in de verscheidenheid aan hoofdbanden: de effecten van materialen, dessins en kleuren worden hier verveelvoudigd. Om u een helder zicht te verzekeren, zijn alle ELLIPSE-skibrillen uitgerust met SPECTRON lenzen. Ze zijn gemaakt van licht en onbreekbaar polycarbonaat en zijn geschikt voor dames in alle omstandigheden.

Prijs vanaf €79,95


Japan is op veel gebieden het beloofde land: van technologie tot cultuur, van graphics tot ambachtelijke stoffen, over gastronomie en levenskunst; het staat ook bekend als mythisch in de wereld van het Freeriden: Hokkaido… de berg Yotei… Asahidake… Niseko zijn allemaal synoniem voor zachte poedersneeuw en buitengewone vergezichten!

Julbo

Clément, designer bij JULBO en gepassioneerd voor freeriden, bracht enkele memorabele souvenirs mee van zijn reis naar het land van de rijzende zon die de inspiratie vormden voor twee nieuwe versies skibrillen.

QUICKSHIFT
THEMA : HOKKAIDO / MONT YOTEI / FREERANDO

Julbo
Julbo

De Quickshift, met Switch Air System ventilatietechnologie en uitgerust met een REACTIV 2-3 Glare Control lens, is ideaal voor de freerider. Mount Yotie, here we come!

Prijs vanaf €209,95


ALPHA
THEMA : TOKYO / ROPPONGI

De Alpha met Air Flow ventilatiesysteem is verkrijgbaar met een SPECTRON 2 Glare Control lens. De door Roppongi geïnspireerde urban-look is onweerstaanbaar.

Julbo

Prijs vanaf €99,95


In de puurste Japanse tradities wordt elke skibril geleverd met een furoshiki. Deze doek kan rond de skibril worden geknoopt om hem onderweg te beschermen, maar biedt ook inspiratie voor een toekomstige trip naar Japan.


Voor meer informatie kan je naar de website van Julbo

 van