10-03-2022 - Mountainbiken, Nieuws

De nieuwste helmen van Specialized: Camber en Ambush 2

Het vernieuwen van de collectie trailhelmen hield niet op bij de Gambit en de Tactic 4 – we wilden de mentaliteit van joyriden vastleggen voor de gloednieuwe Camber. Tegelijkertijd maakt de vernieuwde Ambush 2 een gedurfd statement voor trailrijders.

Camber

We begrijpen dat rijden voor iedereen is, dus hebben we de Camber ontworpen om een pasvorm te bieden die geschikt is voor rijders van alle maten, van kinderen tot volwassenen. De Camber is uitgerust met al het comfort, de stijl en de ventilatie die een Specialized helm zo Specialized maakt! 

Comfort

Van XS- tot XL-opties verdeeld over vijf unieke shell-maten en zonder overtollig gebruik van materiaal, levert de Camber een comfortabele en gestroomlijnde pasvorm aan een volledige range van rijders. Onze Headset SX draaiknop pasvorm-systeem in combinatie met verstelbare Tri-Fix web splitters zorgen voor een meer persoonlijke pasvorm.

Vertrouwen

De Camber, die uitgerust is met MIPS en  ANGi-ready is, verdient een vijfsterren Virginia Tech® Helmet Rating™ en is klaar om rijders het vertrouwen te geven dat ze elke rit aankunnen.

Stijl

Met een vast geïntegreerd vizier, verstelbare Tri-Fix web splitter, en een geavanceerd ontwerp dat voor iedereen stijl toevoegt. We hebben de Camber ontworpen om een pasvorm te bieden die geschikt is voor rijders van alle maten, van kinderen tot volwassenen. De Camber is uitgerust met alle comfort, stijl en ventilatie om van elke rit een Joyride te maken. 

Ambush 2

We hebben de Ambush volledig opnieuw ontworpen met essentiële kenmerken voor het trailrijden van de volgende generatie. De Ambush kanaliseert ruim voldoende ventilatie door middel van een moderne styling een uitstekende pasvorm en een gedraaide brilintegratie.   

Vertrouwen

De Ambush 2, die een vijfsterren Virginia Tech®-helmclassificatie™ heeft gekregen, is voorzien van strategisch geoptimaliseerd EPS-schuim met dubbele dichtheid, geïntegreerde MIPS SL en ANGI-mogelijkheden voor een uitgebreide bescherming met minimale omvang voor maximaal vertrouwen. 

Ventilatie

Ontworpen met ventilatie in het achterhoofd. De Ambush 2 heeft diepe kanalen aan de binnenkant in combinatie met een naadloos, vast vizier, dat een ongekende luchtstroom genereert om je te helpen je hoofd koel te houden op de ruigste trails. 

Pasvorm

Bij het verleggen van grenzen is comfort essentieel. De Ambush 2 is uitgerust met ons Integrated Fit-systeem en verstelbare Tri-Fix-splitters om een zeer aanpasbare pasvorm te creëren. Zo kun je precies afstellen hoe de helm op je voorhoofd zit en kun je je bril naadloos integreren voor een onbelemmerd zicht op het pad. 

Brilintegratie

De Ambush 2 heeft een innovatieve opbergruimte voor je zonnebril met verborgen rubberen flappen die zorgen voor een veilige, rammelvrije pasvorm, zodat je bril veilig opgeborgen blijft als je hem nodig hebt tijdens lange beklimmingen of ontspannende momenten.

Voor meer informatie over de Camber en Ambush 2 ga naar de Specialized webshop.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram! Wil je voortaan geen review meer missen? Dit magazine is nog steeds te bestellen in onze webshop, klik hier voor de webshop. Wordt dan snel abonnee van Wielrenblad! 

 van