02-05-2013 - Surfen, Nieuws

De NK Surftour 2013 in Scheveningen gaat helaas niet door dit weekend

De voorspellingen voor komend weekend zien er te onzeker uit om de stop van de NK Surftour 2013 in Scheveningen door te laten gaan.

Vanwege te onzekere voorspellingen is er na overleg met Tobias van Tellingen (Surfweer.nl) besloten dit weekend de wedstrijd niet door te laten gaan. Mocht je dit weekend nog geen plannen hebben is het zeker aan te raden om de voorspellingen in de gaten te houden.

De wachtperiode voor de eerste wedstrijd van de NK Surftour 2013 duurt t/m 26 mei dus hou de website nksurftour.nl in de gaten

Inschrijven
Het is nu nog mogelijk je in te schrijven voor de NK Surftour 2013. Het inschrijven kan via nksurftour.nl  De kosten voor de deelname zijn 15 euro per stop per discipline.

De heats worden gesurft in de categorieën Open Men, Open Women, Longboard Men, Longboard Women en Juniors

Partners
Dit jaar wordt de NK Surftour ondersteund door Surfblend en Atlantic Riders. Tevens wordt de veiligheid op de events verzorg door KNRM Lifeguards, die met een waterscooter de line-up voor hun rekening nemen. Voor de wedstrijd in Scheveningen wordt de NK Surftour tevens ondersteund door de gemeente Den Haag. In samenwerking met Surfweer.nl gaan we er voor zorgen dat er elk event de beste golven komen!

 van