21-10-2021 - Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

De opening van Brouwersdam Snow, Shop & Experience

Afgelopen vrijdag en zaterdag opende Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam hun eigen snowafdeling. Tijdens de officiële opening op vrijdagavond waren genodigden welkom om dit bijzondere moment bij te wonen. Zaterdag was iedereen welkom om gedurende de dag de sfeer van Oostenrijk dichtbij huis te ervaren. Alles kon gratis uitgeprobeerd worden en het goed opgeleide personeel stond klaar om de beste tips te geven.  Om de opening te vieren sloten ze de dag af met een Après Ski Party.  

Vrijdag om 19.00 uur werden de eerste genodigden verwelkomd met een glas champagne. De gehele avond kregen zij antwoord op al hun vragen in de shop. Ook kregen zij de mogelijkheid om een poging te wagen op de rollerbaan in de Snow Hut. Deze rollerbaan is een machine waar een borstelmat draait, zodat je indoor kan skiën of snowboarden.

“We gaan geen lintje doorknippen, zoals anderen,” aldus marketing & events manager Rick Jendrusch. Er werd een groot blok ijs onthuld met daarin gouden skischoenen. Ex-worldcup snowboarder en trainer van het Olympische snowboardteam Pepijn van Schijndel brak het ijs en opende daarmee om 19.45 uur ‘Brouwersdam Snow, Shop & Experience. Eigenaren Uwe Jendrusch en Pieternel van der Linde hakte de skischoenen verder uit. “Deze dag pakken ze ons in ieder geval niet meer af,” aldus Pieternel van der Linde.

Zaterdag 16 oktober was er eindelijk na een lange tijd een event bij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam. Van 10.00 tot 18.00 uur was iedereen welkom tijdens de open dag om allerlei te gekke dingen te zien, gave activiteiten te doen en van alles te proeven. Zo werd de rollerband gratis getest met ski’s en snowboards en werd het eisstockschiessen actief beoefend. Iedereen kon een kijkje nemen in onze Snow Shop met de nieuwste wintersport apparel en hardware. In het restaurant konden de gasten Kaiserschmarrn, Tiroler Gröstl en nog veel meer gerechten eten van de Oostenrijkse kaart. In de Snow Hut werd er actief genageld en was er aan diverse winacties ook geen gebrek. Van 16.00 tot 21.00 uur was het tijd een onvergetelijk einde van te maken tijdens de Après Ski Party. Team Brouwersdam kijkt terug op een heel geslaagde opening, waarbij zowel de gasten als het personeel erg enthousiast was. Dit mini-event werd uiteindelijk veel groter dan verwacht. Het was erg druk en veel mensen uit de omgeving kwamen op deze open dag af. Het personeel van het Zeil- en Surfcentrum kijkt er dan ook erg naar uit om dit winterseizoen veel gasten te verwelkomen en een leuke dag te bezorgen.


Lees meer op: www.Brouwersdam

 van