De opvallende Neo Metallic Accessoires van Lezyne

Wil jij je onderscheiden van de rest? Dan is de Lezyne Neo Metallic Accessoires collectie wat voor jou! Met deze oil slick-geïnspireerde fietsaccessoires val je niet alleen op in het verkeer, maar ook bij jouw fietsvrienden. De opvallende Physical Vapor Deposition (PVD)-afwerking biedt niet alleen een unieke metallic glans, het PVD-proces zorgt ook voor een uitzonderlijk harde, duurzame oppervlaktelaag die vrijwel immuun is voor corrosie.

Lezyne Drive verlichting

Met de nieuwe hoge kwaliteit oplaadbare Neo Metallic LEDs steel jij de show tijdens jouw volgende rit. De Lezyne Hecto Drive 500XL Neo Metallic is een compacte LED met een output van 500 lumen en 8 verschillende standen. Net zoals de rest van de Lezyne lampen is de Hecto Drive op te laden via USB en heeft het een bijzonder lange batterijduur van wel 20 uur. Het grote broertje van de Hecto Drive is de Lite Drive 1000XL Neo Metallic. Deze LED heeft een output van 1000 lumen, 8 verschillende lichtstanden en gaat tot wel 87 uur mee.

Lees meer over de Neo Metallic verlichting, klik hier.

Lezyne CNC Cage bidonhouder

Helemaal gesoigneerd op de fiets zitten? Dan zijn de andere Neo Metallic fietsaccessoires van Lezyne zeker iets voor jou! Zo zijn er twee nieuwe Neo Metallic bidonhouders: de CNC Cage Al en Matrix Team Cage. Deze bidonhouders hebben eens strak design en zijn uitermate licht. Ideaal voor fietsers die zo min mogelijk gewicht op de fiets willen hebben. Door het speciale ontwerp van de Matrix Team Cage zitten bidons stevig vast, maar kan je ze wel makkelijk zowel links en rechts verwijderen. Erg handig als je een kleiner frame hebt.

Lees meer over de Neo Metallic verlichting, klik hier.

Lezyne Pocket Drive

Last, maar zeker not least, is er de klein maar krachtige Lezyne Neo Metallic Pocket Drive Pro handpomp. Deze mini handpomp is extreem klein, maar heeft wel een pompcapaciteit tot 11 bar! Door het gekartelde handvat heb je extra veel grip tijdens het pompen en door de nieuwe oil slick kleur val je zeker op terwijl je bezig bent!

Lees meer over de Neo Metallic verlichting, klik hier.

De nieuwe Neo Metallic collectie van Lezyne zorgt ervoor dat je opvalt in het verkeer en bij jouw fietsvrienden!

Meer informatie over de nieuwe Neo Metallic collectie? Bezoek dan de website van Lezyne!

 van