10-04-2019 - uncategorized

De outdoor-smartphone Land Rover Explore

Robuuste smartphone met toegenomen connectiviteit, relevante apps en grote batterij voor alle avonturiers

Land Rover en Bullitt Group hebben op de ISPO de nieuwe Land Rover Explore onthuld. Deze Android-smartphone is speciaal ontworpen om de zwaarste omstandigheden tijdens je outdoor-activiteiten te kunnen doorstaan. Op ISPO werd de telefoon direct bekroond met een ISPO Award in de categorie Outdoor Tools & Equipment.

De Land Rover Explore combineert een extra robuuste behuizing en langebatterijduur met een stijlvol design, dat even geschikt is voor de buitenlucht als op kantoor. De telefoon kan onderweg aangepast worden aan de omstandigheden door middel van de extra hardware packs met elk zijn eigen functionaliteit. Het standaard meegeleverde Adventure Pack vervangt op zichzelf staande GPS-apparaten dankzij de sterke GPS patch-antenne, extra batterijduur en topografische stafkaarten van Skyline, en augmented reality-functie van ViewRanger.

De Land Rover Explore is ontworpen om het outdoor-leven te doorstaan. De telefoon overleeft vallen van grote hoogte, zout en zoet water en extreme tempraturen en tempratuurschommelingen. Dankzij deze bescherming blijft de telefoon altijd werken en bereikbaar, ook als de gebruiker zware regenbuien, modderige trails en extreme kou moet doorstaan. De telefoon is ontworpen in nauwe samenwerking met Land Rover: inspiratie voor het design komt onder andere van de grille en koplampen van de Land Rover Discovery en reflecteert zo de robuuste elegantie van het merk.

“We zijn opgetogen dat we samen met Bullitt Group hebben kunnen werken aan een smartphone die we allemaal zouden willen hebben”, zegt Joe Sinclair, Director of Branded Goods and Licensing bij Jaguar Land Rover. “De perfecte combinatie van design en functionaliteit belichaamt het Land Rover-dna en zorgt ervoor dat onze klanten zelfverzekerder, langduriger en verder de wijde wereld in kunnen.”

“Voortbordurend op onze toonaangevende positie in de markt voor ‘rugged’ telefoons zien we dat gebruikers in toenemende mate ontevreden zijn over normale smartphones”, zegt Peter Stephens, CEO van Bullitt Group, de wereldwijde licentiehouder voor de Land Rover Explore. “De fragiliteit en slechte batterij weerhoudt gebruikers ervan hun telefoon te gebruiken tijdens bepaalde activiteiten die voor hen belangrijk zijn. We hebben alles wat we weten in de Land Rover Explore gestopt om zo een smartphone te maken die uitermate geschikt is voor alle outdoor-activiteiten, en die er toch goed uitziet. We verheugen ons om te zie hoe en waar de Land Rover Explore onze klanten gaat brengen.”

De Land Rover Explore wordt standaard geleverd met het Adventure Pack voor extra GPS-functionaliteit. De telefoon kost €649 is verkrijgbaar via http://www.landroverexplore.com/ en bij diverse verkooppunten, waaronder A.S.Adventure, MediaMarkt, Belsimpel, Bol.com en Coolblue.

 

 van