16-02-2016 - Kitesurfen, Nieuws

De Ozone Enduro V1

De Ozone Enduro V1 is een all-round kite en ontworpen voor de gemiddelde en gevorderde kitesurfer. Het design van de V1 is gebaseerd op de Catalyst 2015. De V1 is een all-round kite en gemaakt voor verschillende soorten stijlen, namelijk: freeride, freestyle en wave riding. Dankzij de open-C vorm en licht gebogen frame is de kite in staat om een grote hoeveelheid wind op te vangen wat resulteert in optimale wendbaarheid.

De Enduro V1 is voor elke freerider een geschikte keuze. Het maakt namelijk niet uit met welk board je de kite combineert, met de V1 weet je dat het goed komt. De kite is namelijk op een unieke manier ontwikkeld waardoor de kitesurfer het maximale rendement uit zijn/haar sessie kan halen. Daarnaast maakt de V1 het mogelijk voor iedere freestyler om totale controle te houden, zelfs tijdens de meest complexe tricks in de lucht. Verder is de V1 een perfecte kite om technische handelingen gemakkelijk te leren.

De Ozone Enduro V1 kan op geheel eigen wijze afgesteld worden. Zo kan bijvoorbeeld de draaisnelheid en de manier waarop de kite aanvoelt persoonlijk worden aangepast tot dit perfect aanvoelt. Check de Enduro V1 in onderstaande video of op de website van Ozone.

Voor meer informatie over kites en hun specs check je onze productguide.

 van