28-03-2012 - Surfen, Nieuws

De rip curl pro bij bells beach komt er weer aan!

Tussen dinsdag 3 en zondag 15 april 2012 wordt de Rip Curl Pro weer gehouden!
De Rip Curl Pro is s’werelds langst lopende en meest prestigieuze professioneel surf toernooi. Dit jaar viert Rip Curl de 50e verjaardag van het toernooi bij Bells Beach Easter Rally en de Rip Curl Pro in Torquay Australië.

De 34 beste mannelijke surfers van ASP de World Tour, 1 Rip Curl Wildcard en een lokaal Victorian Wildcard zullen meedoen bij Bells Beach voor het 2e evenement van de ASP World Tour. Maar er zal maar 1 winnaar zijn die de hoofdprijs wint, namelijk een bel.

De ASP vrouwen World Tour zal ook bij Bells worden gehouden, ook zullen de beste 16 jarige talenten meedoen bij de internationale finale van de Rip Curl GromSearch Series.

Ondanks alle actie in het water zal er op het land ook genoeg te doen zijn voor de fans, bezoekers en surfers. Zoals het beroemde Bells contest site, de lokale kroegen en de legendarische feesten in de stad.

De Rip Curl Pro is het enige professionele sport evenement dat op paas vrijdag in Australië mag worden gehouden omdat het zijn 51 editie bij Bells is, er is geen betere plek voor sport fans om te zijn op dat moment.

Check hier de video previews van vorige jaar:

[youtube id=”shqDtgGqW4k”]

[youtube id=”QRtn_P6LaZ4″]

[youtube id=”ccM49_Wh1VU”]

[youtube id=”s4TQ22iUp1A”]

[youtube id=”O4OqfWn8Qxk”]

 van