12-08-2011 - Surfen, Nieuws

De September Sessions @ Pura Vida Lodge

Rider: Thomas Schmidt.

“September Sessions” is naast een surffilm geproduceerd door muzikant en filmmaker Jack Johnson en Kelly Slater, ook de perfecte omschrijving voor deze mooie periode in het najaar waarbij je de perfecte surf kan scoren.

Veel zon, nog lekker warm water en niet meer de grote hoogseizoen drukte plus een goeie kans op mooie en cleane golven om te leren golfsurfen.

Heel de maand september organiseert Pura Vida de “September Sessions”, 4 weken lang, elke week een surf camp in de Pura Vida Surf Lodge in Mimizan Plage, Frankrijk.

De surfcamps zijn een beetje “All-in”, er is veel in de prijs inbegrepen: overnachting, een grote gemeenschappelijke tuin met verwarmd zwembad, ontbijt en avondeten, dagelijks surflessen, alle surfmateriaal, Electra beachcruiser, Wifi (van je privé hangmat op het terras tot achteraan in de tuin vanuit je zitzak naast het zwembad), en een enthousiaste gastheer en gastvrouw.

‘s Avonds kun je een filmpje kijken, rond de vuurplaats hangen met een lekker wijntje, op stap in het dorp en wat terrasjes doen, … Of gewoon lekker doen waar jij zin in hebt.

Data + Prijzen:
3 – 10 september: € 345
10 – 17 september: € 345
17 – 24 september: € 245
24 sept – 1 okt: € 245

Meer informatie en inschrijven: info@puravidalodge.com

 

 van