07-04-2022 - Nieuws, Wielrenblad

De Tacx NEO Motion Plates geven een natuurlijk fietsgevoel.

Door de Tacx NEO Motion Plates, ervaar je nu een nog realistischer en natuurlijker fietsgevoel tijdens het indoor trainen op de Tacx NEO smart trainer

De motion plates bieden multidirectionele beweging en zijn eenvoudig te monteren op de Tacx NEO, NEO 2 en NEO 2T smart trainers. Het gevoel van buiten rijden wordt met elke pedaalslag nagebootst.

“Wielrenners, mountainbikers en andere fietsers zijn altijd op zoek naar manieren om een indoor fietstraining productiever en plezieriger te maken.” zegt René Dijk, Head of Marketing en Productmanagement van Garmin Nederland. “Door multidirectionele beweging toe te voegen aan de Tacx NEO smart trainers met behulp van de Tacx NEO Motion Plates, is de fiets-ervaring dynamischer en natuurlijker dan ooit tevoren.”

  • Door front-to-back beweging toe te voegen, bieden de Tacx NEO Motion Plates een perfecte aanvulling op de links-rechts beweging van de Tacx NEO smart trainers, waardoor je een natuurlijke fietshouding aan kunt nemen en nog effectiever kunt trainen.
  • Je behoudt de compacte footprint en bijna geruisloze prestaties waar de Tacx NEO smart trainers bekend om staan.
  • De motion plates zijn in een handomdraai te installeren door de magnetische bevestiging aan de onderzijde van compatibele Tacx NEO smart trainers.

De Tacx NEO Motion Plates helpen je het maximale uit een indoortraining of een online fietsrit te halen:

Met de nieuwe Tacx NEO Motion Plates in combinatie met mijn Tacx NEO 2T ervaar ik het beste van twee werelden – een draagbare smart trainer die geen externe elektriciteit nodig heeft, en kleine, gebruiksvriendelijke bewegingsplaten die lange ritten op de trainer aanzienlijk comfortabeler en realistischer maken en met de Tacx NEO Motion Plates beweegt mijn stuur op een natuurlijke manier en absorbeert het een deel van de ‘push’ van mijn bovenlichaam dat normaal gesproken op hard carbon terecht zou komen. Het is een absolute game-changer voor indoor fietsen.

Hannah Shell, Garmin-gesponsord professioneel wielrenster.

De Tacx NEO Motion Plates hebben een adviesverkoopprijs van €299,99 en zijn nu verkrijgbaar op garmin.com en bij al hun fiets-specialisten.


Wielrenblad #1 2022 is nu te pre-orderen in de webshop. Klik hier voor de webshop. Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram! Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram! 

 van