15-04-2016 - Nieuws, Wielrenblad

De toertocht en het nieuwe Nederlands wielertenue zijn bekend gemaakt.

De organisatie onthulde vanmiddag het wielertenue voor het Nederlands Kampioenschap wielrennen 2016. Daarnaast maakte de organisatie bekend dat wielerliefhebbers zich vanaf vandaag kunnen inschrijven voor een toertocht op zaterdag 18 juni. Het NK Wielrennen vindt dit jaar plaats van zaterdag 18 tot en met zaterdag 25 juni op Goeree-Overflakkee. 

Wielertenue
Het wielertenue bestaat uit een shirt (€ 39,95) met korte broek (€ 60) met blauwe, oranje en witte accenten. In het wielertenue zijn de logo’s van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie, de Stichting NK Wielrennen 2016 en Goeree-Overflakkee verwerkt.

NK-Wielrennen-tenue

Online verkrijgbaar
Vanaf vandaag kunnen wielerliefhebbers het tenue exclusief bestellen via de website. Het tenue kost € 99,95. De tenues zijn gelimiteerd beschikbaar, dus mocht je interesse hebben wees er dan snel bij. Naast de functionaliteit van het shirt is het een uniek aandenken aan het NK Wielrennen op Goeree-Overflakkee.

Toertocht
De toertocht vindt plaats op zaterdag 18 juni en start in Oude-Tonge. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden variërend van 60, 90 tot 120 kilometer. Belangstellenden moeten snel zijn, want er zijn slechts 1.350 startnummers te vergeven. Inschrijven kost € 17,95 en kan eenvoudig via de website.

Voor meer wielernieuwtjes bekijk je onze Facebookpagina. Wil je nou altijd de leukste artikelen of meest uitdagende routes vier keer per jaar op de deurmat krijgen? Neem dan een abonnement op Wielrenblad. Of download het magazine online via onze Soul Kiosk App. Vind je een speciaal onderwerp uitermate interessant? Kijk dan in onze webshop en bestel je favoriete magazine geheel naar eigen keuze!

 van