07-06-2017 - Nieuws, Wielrenblad

De vrouwelijke kant van Mantel

Wielrennen een mannensport? ‘Zeer zeker niet!’ volgens Jasper Vos bedrijfsleider bij de Mantel superstore in Arnhem. ‘Er is al jaren een heuse opmars van vrouwelijk fietsers. We zijn dan ook al een aantal jaren bezig om steeds meer aandacht te geven aan de vrouwelijke fietser zowel online als in onze winkels.’ vervolgt Jasper. Dat is dan ook de reden dat Mantel als eerste retailer vorig jaar een ‘stamp of approval’ kreeg van Strongher; een platform voor fietsende dames en heeft als doel meer dames op de fiets te krijgen en de wielersport meer toegankelijk te maken voor vrouwen.

Ladies Night
Maar bij Mantel stoppen ze niet alleen met een assortiment voor vrouwen. Ze organiseren ook een Ladies Night. Een girls night out speciaal voor de dames die graag op de racefiets of mountainbike fietsen met tips & tricks, workshops en een flitsende modeshow met de mooie nieuwe kleding collectie.

De vrouwelijke kant van mantel

Door vrouwen voor vrouwen
‘Bij Mantel werken er veel dames die zelf ook fietsen en wij vonden een dergelijke avond een gemis. Daarom hebben we met de dames van Mantel Ladies Night georganiseerd. Met veel succes kunnen we zeggen wat dit is ons derde jaar!’ zegt Manon Plug medewerkster bij de superstore en een van de organisatoren van Ladies Night.

Special guest
Voor dit jaar heeft Mantel Karin Lambrechtse kunnen verzorgen. ‘Ze past precies bij Ladies Night. Ze is een professioneel danseres, (sport) diëtiste en auteur van het boek Sportables. Naast een interessante lezing kan je vervolgens tijdens één van de workshops recepten uit haar boek maken. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om haar al je vragen te stellen!’ geeft Manon Plug aan.

De vrouwelijke kant van mantel 2

Inschrijven?

Kan je je nog inschrijven? ‘We hebben nog een paar plekken vrij’ geeft Manon Plug aan. ‘Je kan je nog aanmelden via mantel.com/ladiesnight. En je mag je vriendinnen en/of dames van je fietsclub meenemen’, vervolgt ze enthousiast.

Mantel Ladies Night
Woensdag 28 juni 2017
Mantel Superstore Arnhem, de Overmaat 72, Arnhem-Zuid
Aanvang: 18.30 uur
Einde: 22.30 uur
Entree: 12,50 euro (Tijdens de Ladies Night ontvang je dit bedrag terug in shoptegoed).

 Meer info: www.mantel.com/ladiesnight

 van