15-08-2017 - Kitesurfen, Nieuws

De wereld rond in 95 liter? Pitch jouw avontuur en win!

Avonturiers met reisplannen: opgelet! Osprey Europe zoekt 9 kandidaten die een financieel duwtje in de rug willen verdienen om een spannend avontuur te beleven, nieuwe horizonten te ontdekken terwijl ze de wereld rondreizen met 95 liter bagage, ingepakt in Osprey’s nieuwste duffel, de Transporter 95. Elk van de 9 avonturiers mag de nieuwe Transporter 95 testen en krijgt een bedrag van 500 pond om zijn of haar trip te helpen bekostigen!

HOE KAN JE MEEDOEN?

Personen die willen deelnemen bezorgen Osprey hun grootse reisplannen voor het komende jaar. De winnaars krijgen de kans om tijdens hun reizen de nieuwste Transporter 95 duffel uit te proberen. De duffel werd ontworpen voor ruwe omstandigen maar is toch comfortabel om te dragen. Het Transporter gamma is uitgerust met een reeks van nieuwe adventure-ready functies die de zwaarste reisomstandigheden weten te doorstaan: #AdventureProof.

Wanneer je geselecteerd wordt, ben je meteen één van de 9 Osprey ambassadeurs die de wereld rondreizen om het beste uit je Transporter 95 te halen. Interesse? Je kan op twee manieren deelnemen:

  1. via een avontuur van een jaar (12 maanden) dat start in oktober 2017, of
  2. een avontuur van een maand voor 1 van de 8 beschikbare op elkaar volgende slots tussen oktober 2017 en september 2018

De gekozen ambassadeurs worden het gezicht van de “Around the World in 95 Litres” campagne, en delen elk hoogtepunt van hun trip met de Osprey community. De winnaars ontvangen elk een Transporter 95 duffel en een bijdrage van 500 pond bestemd voor hun avontuur.

Ben jij op zoek naar avontuur? Bezorg Osprey jouw voorstel en laat ze weten waarom jouw trip het meest epische avontuur ooit is en dat het gaat om een avontuur waarbij Osprey je zou moeten helpen. Deelnemen kan via: http://www.ospreyeurope.com/nl_en/adventureproof-registration

Uiterste datum om je project in te dienen: 31 augustus 2017 (Algemene Voorwaarden zijn van toepassing, waarover meer op: www.ospreyeurope.com).

 van