De WNDRLX-ervaring

Laat je inspireren door dit Nederlandse stel in het Oostenrijkse Pitztal.

Vivian Peters en Niels Beekman hebben zich in het zweet gewerkt om een unieke uitvalsbasis te creëren voor avontuurlijke bergliefhebbers en outdoors-enthousiasten . WNDRLX (spreek uit Wanderlux) is een prachtig eigentijds resort in het hart van het Pitztal. Snowboarders, skiërs, paragliders, klimmers en hikers kunnen er hun hart ophalen. Wij spraken Vivian over hun pas geopende droomplek.

‘Alles speelt zich af in onze voor- en achtertuin.’ 

Twee Nederlanders in de Oostenrijkse alpen. Dat is bijzonder. Hoe is WNDRLX ontstaan? 
Het idee ontstond tijdens een van onze vakantiesWe hebben altijd erg genoten van onze outdoorsvakanties, maar in ons drukke leven vonden we het moeilijk snel iets goeds te vindenAls we de bestemming hadden gekozenmoesten we nog flink doorzoeken naar een ​​geschikte accommodatie. Een plek die luxueus, modern en ontspannend was en aan al onze behoeften voldeed. Van wellnessfaciliteiten, fietsenstalling tot de mogelijkheid om je sportkleding zelf te wassen. Ook het kiezen van buitenactiviteiten is niet altijd makkelijkWij dachten: zou het niet fantastisch zijn om behalve een prachtige accommodatie ook persoonlijk advies te krijgen over alle buitenactiviteiten die je daar kunt doenWNDRLX biedt precies dát en meer. Wij kijken ernaar uit om sportieve vakantiegangers met dezelfde hoge eisen te verwelkomen in het Pitztal en hen volledig te ontzorgen. 

Wat trok jullie speciaal aan in Pitztal? 
‘De natuur, rust en ongereptheid. Pitztal is een ruwe diamant waar je ontzettend veel kunt doen, zowel in de zomer als in de winter. Het is nog niet zo toeristisch en gehyped als andere dalen. Er is rust en ruimte, je bent weg van alle hectiek. Pitztal heeft eigenlijk alle essentiële ingrediënten voor de actieve vakantieganger en WNDRLX heeft de ideale uitgangspositie: we zitten aan het eind van het dal aan de voet van de hoogste berg van Tirol, de WildspitzeAlles speelt zich af in onze voor- en achtertuin. 

Wat maakt WNDRLX anders dan andere resorts?
Allereerst is WNDRLX meer dan een Resort. WNDRLX is een avontuurlijk en luxe vakantieconcept. Wij zijn van mening dat mensen niet voor een gebouw op vakantie gaan, maar voor een nieuwe ervaringTijdens een WNDRLX-verblijf word je naar behoefte ontzorgd. Van persoonlijk advies over de meest geschikte buitenactiviteiten tot het regelen van een outdoor programma op maat. Met activiteiten die buiten de gebaande paden gaan en uiteenlopen van ski-tochten en gletsjer klimmen tot mountainbiken en paragliden.’ 

En de accommodatie zelf is ook prachtig: wat bieden jullie precies?
‘We bieden 13 luxueuze chalets en 13 volledig uitgeruste, moderne appartementen. Ook kan je bij ons genieten van onder meer wellnessfaciliteiten, een binnenzwembad, een restaurant, een lounge met open haard, een buitenterras en een vijver.’ 

 Wat willen jullie je gasten het liefst meegeven? 
‘Dagen gevuld met avontuur en avonden van pure ontspanning en culinaire hoogstandjesHopelijk kunnen wij gasten inspireren om nieuwe avonturen aan te gaanVerder willen we dat gasten een fijne, onvergetelijke ervaring bezorgen. Onder meer door oprechte aandacht voor onze gasten en het gebruik van de allerbeste producten en ingrediënten.  

Wat hopen jullie in de toekomst te bereiken met WNDRLX?
Dat het een groot succes wordt en dat het niet bij Pitztal in Oostenrijk blijft. Er zijn nog meer plekken ter wereld waar WNDRLX een verrijking zou zijn.  

Jullie hebben afgelopen jaar hard geknokt om dit voor elkaar te krijgen: was het de moeite waard?
Als tevreden gasten je complimenteren omdat je echt iets vernieuwends hebt neergezet en zeggen dat ze een fantastisch verblijf hebben gehad dan weet je: ja, het was alle bloed, zweet en tranen waard. Het waren een paar pittige jaren, maar ik ben blij en trots op wat we hebben neergezet. De hele wereld mag dat weten. 

Meer info?
Ga voor een eerste kennismaking met WNDRLX naar www.wndrlx.com of laat Vivian of Niels je in 1 minuut meer vertellen. 

 

 van