04-12-2017 - Nieuws, Wielrenblad

De Zwift-tour komt naar Arnhem

Tacx en Zwift organiseren op donderdagavond 7 december een Zwift-avond bij de Mantel superstore in Arnhem. En jij kunt er bij zijn, om te strijden om de virtuele koppositie! 

Wat houdt het in?

Je kunt op deze avond fietsen in het virtuele spel Zwift, op Tacx fietstrainers. Een mooie gelegenheid dus om de Tacx Neo Smart te testen én je fietsvrienden te verslaan in een Zwift ride. Er is een DJ aanwezig, je krijgt leuke goodies, er zijn prijzen te winnen en hapjes en drankjes zijn geregeld om de hongerklop te voorkomen.

Wat kost het?

Meedoen is gratis en de organisatie regelt alles voor je. Neem wel even je fietsschoenen mee als je deze hebt. Mantel zorgt dan voor de pedalen, en een gratis exemplaar van Wielrenblad! 

Heerlijk avondje Zwift: Aanmelden verplicht!

Om ervoor te zorgen dat iedereen met een goodiebag naar huis kan en we genoeg bier en snacks in huis halen moet je je wel aanmelden voor deze unieke avond.

Onder alle aanmeldingen verloten we een Tacx Smart Upgrade pakket. Op de avond zelf maak je ook nog eens kans om een jaarabonnement Zwift te winnen! Kortom: doe jezelf een avondje Zwift kado en komt op 7 december naar de superstore.

De avond vindt plaats van 18:00 tot 21:00 uur. Het enige wat je hoeft te doen is je hier aan te melden. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Mantel.

 van