05-12-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Delta Cycling Rotterdam kiest voor Specialized

Specialized Bicycles heeft zich per 1 januari 2018 als fietsenleverancier verbonden aan Delta Cycling Rotterdam. De ploeg krijgt de beschikking over Specialized Tarmac race-fietsen en Shiv TT tijdritfietsen.

“We zijn erg verheugd om de samenwerking aan te gaan met een ploeg die een dergelijke maatschappelijke impact heeft. Naast het leveren van absolute topprestaties, zet Delta Cycling zich ook in om de fietsgemeenschap in de regio Rotterdam verder te ontwikkelen,” aldus Thom van Dulmen, Marketing Manager Dutch-spoken Markets bij Specialized Europe.

Ook Delta Cycling-directeur Frank Kwanten is verheugd met de op handen staande samenwerking. ‘Als Delta Cycling willen we vooroplopen en zoveel mogelijk fietsers in beweging krijgen. Met Specialized hebben we een prachtige partner voor onze eigen talentvolle renners, maar ook een partij die klaarstaat voor alle soorten fietsers.’

Over Specialized
Onze missie is simpel – we willen het favoriete merk zijn van de veeleisende rijder. We blijven voortdurend innoveren en onze focus op de behoefte van de rijders verliezen we nooit uit het oog. Of je nu een door de wol geverfde profrenner bent of af en toe naar je werk fiets – als je fietst, dan staan wij voor je klaar. Wij zijn ervan overtuigd dat de fiets levens kan veranderen. Deze overtuiging motiveert ons elke dag opnieuw om nog harder te werken.

Over Delta Cycling Rotterdam
Delta Cycling Rotterdam is dé professionele wielerploeg van Rotterdam. Naast onze talentvolle wielerploeg onder- steunen wij Rotterdammers en Rotterdamse bedrijven om verder te groeien en in beweging te komen. Dit doen we door onze kennis te delen, onze huiskamer open te stellen en samen te bewegen. De fiets als middel op weg naar een mobiel, vitaal en sportief Rotterdam om nog trotser op te zijn.

 van