10-05-2012 - Surfen, Nieuws

Derde stop van de NK Surftour in Scheveningen gaat door dit weekend!

Komende zaterdag 12 mei vindt de derde stop van de Protest NK Surftour 2012 presented by Monster Energy plaats in Scheveningen. Alle voorspellingen wijzen erop dat er mooie golven zullen binnen komen rollen.

De voorspellingen zien er goed uit en in overleg met Tobias van Tellingen (surfweer.nl) en andere bronnen is besloten de contest a.s. zaterdag door te laten gaan. Op 12 mei wordt alweer de 3e stop van de Protest NK Surftour 2012 presented by Monster Energy te Scheveningen gesurft.

Inschrijven
Het is nu nog mogelijk je in te schrijven voor de Protest NK Surftour presented by Monster Energy. Het inschrijven kan via nksurftour.nl  De kosten voor de deelname zijn 15 euro per stop per discipline.

Inschrijven voor de eerste stop van de tour kan nog TOT vrijdag 11 mei 17:00 op http://www.nksurftour.nl/ . De heats worden gesurft in de categorieën Open Men, Open Women, Longboard Men, Longboard Women en Juniors. De skippersmeeting is om 8:15 uur en om uiterlijk 09:00 uur worden (afhankelijk van de condities) de eerste heats gesurft.

Meer informatie (over details inschrijven, deelnemerslijst en routebeschrijving) op www.nksurftour.nl

Partners
De HSA is blij om ook dit jaar weer gesponsord te worden door Protest en Monster Energy.
Tevens wordt de veiligheid op de events verzorg door KNRM Lifeguards, die met een waterscooter de line-up voor hun rekening nemen. IN samenwerking met Surfweer.nl gaan we er voor zorgen dat er elk event de beste golven komen!

Foto: Danny Bastiaanse

 van