02-09-2019 - Mountainbiken, Nieuws

Deuter Transalp 28

Deze Deuter Transalp 28 rugtas heeft veel weg van een Zwitsers zakmes met de vele opties. We hebben zelfs de hulp van internet nodig om te kijken waar alles voor dient. Om te beginnen het rugpand, dat op diverse manieren af te stellen is, zodat het iedereen past. Meer nog, het zit echt goed vast als je hem hebt afgesteld. Zodanig, dat de tas amper beweegt op je rug. Tussen het foam is een stuk vrijgelaten, zodat je rug ook nog wat lucht krijgt. De Deuter Transalp 28 is met 28 liter duidelijk gericht op de langere dag- tochten of zelfs meerdaagse tochten, er zit zelfs een lichtgewicht stalen frame in, wat zorgt voor een goede verdeling van het gewicht op je heupen. Binnenin vind je heel veel vakjes, de OCD-mensen kunnen hier hun lol op.

Verder is er plek en aansluiting voor een waterzak en zit er een regenhoes bij. Heel vet, er is bovenop de tas een extra laag aangebracht, waardoor je fiets tijdens een hike-a-bike mooi op de tas blijft liggen zonder te verschuiven. Binnenin vind je 1001 vakjes en ritsjes, waarmee echt alles een eigen plekje krijgt. In eerste instantie vonden we de tas met 1550 gram aan de zware kant, maar de stevige pasvorm en vele opties zijn dit meer dan waard.

Wil je meer informatie over deze tas? Of ben je nu al zó enthousiast over de Deuter Transalp 28 dat je hem wilt bestellen? klik hier.

Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven en vijf keer per jaar het mooiste mountainbike magazine op de mat hebben liggen? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down!

 van