20-11-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Deze winter fit blijven? Kaptein tweewielers en Laurens ten Dam geven tips!

In de winter fit blijven blijft een uitdaging. De een stapt over op de mountainbike of strandfiets en de ander zoekt de warmte op van een spinningzaal. Daarnaast zijn er natuurlijk nog tal van andere manieren om fit te blijven waarvan de smart trainer steeds interessanter wordt. 

Met de nieuwe smart trainers is het thuis trainen een stuk leuker dan vroeger. Zo is het mogelijk de bekende cols uit de Tour en Giro te beklimmen. Race tegen je vrienden al zitten ze aan de andere kant van de wereld. Of versla de profs in een tijdrit. Allemaal mogelijkheden die de nieuwe smart trainers bieden.

Op 22 november om 19.30 organiseert Kaptein Tweewielers een informatieavond over de mogelijkheden van deze smart trainers en wat de beste manier is om te trainen. Dat deze smart trainers niet alleen leuke gadgets zijn voor enthousiaste amateurrenners maar ook voor de serieuze profs bewijst Laurens ten Dam. Zelf een fanatieke gebruiker van de smart trainer en special guest tijdens deze avond.

Maar hoe werken die smart trainers eigenlijk en wat is de beste manier om te trainen? Er staan 2 hometrainers uitgestald waarop mensen zelf kunnen ervaren hoe het werkt en er begint die avond een competitie die tot eind december duurt. Klanten rijden een stuk van een berg op en diegene met de snelste tijd wint een Wahoo Elmnt Bolt.

Laurens gaat het een en ander vertellen over zijn ervaringen op Zwift en heeft goede tips over fit blijven in de wintertijd. Ook heeft hij een mountainbike en strandfiets waar hij met liefde de wintermaanden mee door komt. Daarnaast zal hij vragen beantwoorden van het publiek.

Bezoek deze pagina voor meer info.

 van