18-12-2015 - Windsurfen, Nieuws

Dieter van Eyken nieuwe teamrider Brunotti

Na Ricardo Campello nu ook freestyle kampioen Dieter van Eyken naar Brunotti. Het boardsport en lifetyle merk is hard aan de weg aan het timmeren en heeft naast deze windsurftoppers ook al diverse andere watersporters weten te strikken.

Als een 7 jarig jochie begon Dieter met windsurfen op een van s’wereld beste spots: Brouwersdam. In oktober dit jaar werd hij Freestyle wereld kampioen op de PWA. Voor Dieter is dit nog lang niet genoeg, er zijn genoeg andere dingen die Dieter nog wil bereiken: ”nieuwe plekken ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en de sport pushen, we gaan zien wat de toekomst zal brengen.”

Naast het windsurfen doet Dieter nog aan veel andere sporten, denk aan Suppen, surfen, snowboarden en skiën. Als een compleet boardsport merk is dit natuurlijk een ”match made in heaven”.

Brunotti is erg trots op haar team van atleten. Deze riders delen hun beste kitesurf, windsurf, wakeboard of surf momenten met jou. Hun eerste sprong, laatste trick, de sessies die hun gelukkig maken en tijdens dit proces ook nog vooruitgang boeken. Meer info over Brunotti vind je hier.

Dieter van eyken - h

 van