08-09-2022 - Mountainbiken, Nieuws

DIG FOR TODAY – Kona Remote 130

Kona Remote 130 – Dig for Today: Shae James is een doorgewinterde graver. Als het gaat om niet graven, niet rijden, heeft ze een ongrijpbare verhouding van 1:1 dagen op de heuvel. Bij het aanleggen van een goed pad horen beperkingen op het gebied van duurzaamheid, berijdbaarheid, aansprakelijkheid en routing. Het kost bloed, zweet, en heel veel tijd.

Ze voelde zich opgebrand en probeerde haar liefde voor trailbuilding nieuw leven in te blazen door alle perfectionistische overwegingen die ze gewoonlijk heeft bij het modelleren van de modder te laten varen en zich puur te richten op het voeden van haar creativiteit en innerlijke kind. Dankzij haar Kona Remote 130 en enkele lenteomstandigheden ontdekte ze een magische, bemoste speeltuin waar ze alle mooie en speelse elementen kon bouwen die ze maar wilde en die ze keer op keer kon berijden.

Kona Remote 130
Kona Remote 130
Kona Remote 130

Ze hoefde zich geen zorgen te maken of het wel bestand zou zijn tegen jaren en duizenden banden. Niets hoefde bergaf of met de juiste snelheid te gaan – met de Kona Remote 130 kon ze met een paar creatieve pedaalslagen de elementen aan elkaar koppelen. De zone bood het allemaal, ze hoefde het zich alleen maar voor te stellen en te herschikken wat het te bieden had. Het resultaat van een Remote 130 onder haar vingertoppen is een rijder en parcoursbouwer die in de vrije natuur wordt losgelaten. Een blije hond die losgelaten wordt. Een kind dat naar de pauze rent.

Kona Remote 130
Kona Remote 130
Kona Remote 130
Kona Remote 130

Shae heeft zich altijd gericht op rijden voor vandaag en de rest van zich af laten glijden. De Kona Remote 130 stelt haar in staat om meer van dat te doen. Nu ze hem toevoegt aan haar gereedschap voor trailbuilding, is ze in staat om te graven voor vandaag.

Remote 130

Kona Remote 130

De Kona Remote 130 is gespot in de bossen van North Vancouver, tot Bellingham, door woestijnen en over de hele wereld. Een beetje Kona Proces 134, een beetje Kona Remote 160, het is een perfecte harmonie tussen een all-mountain trailfiets en een volledig capabele elektrische mountainbike met trapondersteuning. Een stevig aluminium frame bevat een Shimano motor en accu. Soepele vering zorgt ervoor dat de grote klappen ondersteund worden en het ruigere werk soepel aanvoelt. 29″ wielen zijn omwikkeld met ultra-sticky rubber voor uitstekende tractie. De Kona Remote 130 is net zo veelzijdig als de fietsen die hem hebben geïnspireerd, of je nu na het werk nog even doorrijdt of een uitstapje van meerdere uren maakt.

Kona Remote 130

Meer weten over de Kona Remote 130? Klik dan hier!


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram

 van