21-06-2023 - Nieuws, Wielrenblad

DMT en MCIPOLLINI presenteren de nieuwe collecties op Eurobike 2023

DMT en MCIPOLLINI, de vlaggenschipmerken van het productiebedrijf Diamant S.R.L., zullen hun nieuwste innovaties presenteren tijdens deze editie van Eurobike, de prestigieuze tentoonstelling gewijd aan de wereld van het fietsen, gehouden in Frankfurt van 21 tot 25 juni.

Beide merken staan bekend om kwaliteit, nauwkeurigheid en innovatie, en zullen dezelfde expositieruimte delen waar ze klanten en bezoekers verwelkomen om hen de uitmuntendheid van hun producten te tonen, die vooral gewaardeerd worden in de fietssector.

Mis de exclusieve preview niet die DMT en MCipollini op 21 juni vanaf 16:00 uur zullen organiseren op stand CO3, hal 11.0, in Messe Frankfurt, waar hun nieuwste producten aan vakjournalisten zullen worden gepresenteerd.

DMT

Het merk DMT, een referentiepunt voor fietsschoenen, bundelt het streven naar het maken van hoogwaardige schoenen met de ambitie om te voldoen aan de behoeften van elke fietsliefhebber, van amateurs tot professionals.

Het vakmanschap en de enthousiaste feedback van een steeds groter wordende gemeenschap van fietsers, waaronder kampioenen zoals Tadej Pogačar en Elia Viviani, hebben van DMT-schoenen een referentie gemaakt in de wereld van fietsaccessoires. Het bedrijf, dat als eerste de Engineered Knit-technologie heeft gepatenteerd, heeft ultralichte schoenmodellen die net zo comfortabel zijn als een sok. Ze garanderen uitstekende energieoverdracht tijdens het trappen en bieden het hoogste prestatieniveau.

Een exclusief nieuw product dat in première gaat op Eurobike is POGI’S, een schoen ontworpen en gemaakt ter ere van de wielrenkampioen Tadej Pogačar.

De schoen, die door Pogačar zelf gedragen zal worden in de Tour de France, onderscheidt zich niet alleen door het vakmanschap en de kwaliteit van het merk, maar ook door de opvallende graphics die een kleurrijk hartslagspoor oproepen: elke sinusoïdale curve is een eerbetoon aan Pogačar’s bekendste en belangrijkste overwinningen, en ook een functionele en emotionele herinnering aan de frequentie van het hart, een symbool van de vermoeidheid en passie die typerend zijn voor een sport als wielrennen.

Een absolute bijzonderheid van het product is de NFC-technologie, een microchip die in de schoen is ingebracht en alle gezondheidsinformatie van de atleet bevat: een zeer revolutionaire innovatie die, naast het monitoren van de gezondheidstoestand tijdens lichamelijke training via een app, gerichte acties in geval van nood mogelijk maakt, en zo de volledige bescherming van de veiligheid van de fietser garandeert.

Er is ook groot nieuws op het gebied van stijl voor de topklasse KRSL White, verkrijgbaar in een stoere variant met oranje veters, terwijl het de prestatiegerichte lichtheid en energieke pedaalslag behoudt die het tot de top van het assortiment voor de weg maakt. De preview wordt aangevuld met de voortzetting van de KR1, die vooral gewaardeerd wordt om zijn anatomische zool en brede pasvorm, nu in een nieuwe melkwitte kleur voor een nog beter gedefinieerde stijl.

Naast de modellen voor wegschoenen, breidt DMT ook zijn aanbod uit met specifieke collecties voor Gravel en Triatlon, waarmee het zichzelf bevestigt als een compleet en toonaangevend merk in de fietswereld.

MCIPOLLINI

Ondersteund door de ervaring en het imago van de beroemde wielrenkampioen Mario Cipollini, brengt het fietsmerk zijn collectie voor 2024 naar Messe Frankfurt, met als hoogtepunt FYBRA, de e-bike die is bedacht en ontworpen om zowel de gravel- als de wegsegmenten te plezieren, in respectievelijk de GX- en R-varianten.

Beide Fybra-modellen, de gravel GX en de weg R, hebben hetzelfde monocoque frame met TCM-technologie, waardoor er continuïteit in de koolstofvezels mogelijk is en comfort en rijbaarheidsdoelen worden bereikt.

Nieuw op Eurobike is de presentatie van het topmodel van de lichtgewicht fietsen van het merk, de Dolomia, in de exclusieve Velum-versie: een uniek en waardevol model, verkrijgbaar in slechts 13 stuks, gekenmerkt door een gewicht van slechts 5,76 kg voor een gevoel van lichtheid vergelijkbaar met een sluier. De velgremuitrusting, met nauwkeurige graphics en een essentieel onderdeel van de aanzienlijke gewichtsvermindering, geeft het model een uitgebalanceerde combinatie van elegantie, sportiviteit en optimale prestaties.

  • EUROBIKE 2023 Messe Frankfurt
  • 21 juni 2023
  • Vanaf 16:00 uur
  • Hall. 11 / C03

Klik hier voor meer informatie over DMT en hier voor meer informatie over MCIPOLLINI!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van