19-11-2015 - Surfen, Nieuws

‘Do it Right’ documentairereeks met Yannick de Jager

Biermerk Warsteiner lanceert vandaag een eigen documentairereeks. De 6-delige serie draait om het thema ‘Do it Right’ en is geproduceerd door filmmaker Niels van den Top. In de documentaires vertellen zes hoofdpersonen, waaronder Yannick de Jager, over de weg die zij hebben afgelegd om hun droom te realiseren en de keuzes die zij hiervoor hebben gemaakt. Check onderaan dit bericht de inspirerende video over de keuzes van Yannick. 

‘Do it Right’ is meer dan een motto. Het is een houding, een attitude. Een manier van leven waar lef voor nodig is. Dat is een levenswijze waar alle zes de hoofdpersonen van de ‘Do it Right’ documentairereeks, net als Warsteiner, in geloven. De sterke karakters hebben allemaal een ‘Do it Right’ moment gehad of staan op het punt deze te maken.

  • Surfer Yannick de Jager nam het moeilijke besluit om te stoppen met zijn studie, maar dat heeft hem uiteindelijk verder gebracht dan ooit.
  • Typografisch kunstenaar Pieter Ceizer verlegde letterlijk zijn grenzen en verhuisde  naar Parijs voor zijn werk. Nu runt hij zijn eigen lifestyle label en art & design studio ‘Ceizer’ vanuit Parijs.
  • Bij modeontwerper Mick Keus komt ‘misschien’ niet in zijn woordenboek voor, daarom besloot hij om zich volledig te richten op zijn passie en recyclet hij nu tweedehands Levi’s 501 in zijn atelier in Amsterdam.
  • Gitarist Dirkjan de Wit zei zijn baan bij een multinational op om zijn droom om muzikant te worden waar te maken.
  • Filmmaker en fotograaf Joost Vandeburg was succesvol in de mode industrie, maar liet zich hier niet door leiden. Hij stapte in de documentairewereld en heeft de levens van jongens die in de tunnels van Boekarest leven vastgelegd en uitgebracht in het boek “Cinci Lei” in 2013.
  • Restauranteigenaar Rens van Mackelenbergh wist samen met zijn beste vriend George zijn jongensdroom waar te maken en richtte brunch restaurant G’s in Amsterdam op.

Zij kozen er allemaal voor om hun passie én hart te volgen en ongebaande paden te bewandelen; ieder met hun eigen beweegredenen. In elke aflevering wordt het verhaal van één van de hoofdpersonen filmisch in beeld gebracht. De documentaires laten zien hoe één beslissing die met passie is gemaakt, het hele leven kan veranderen.

 van