06-04-2012 - Snowboarden, Nieuws

Doe mee aan de Nitro ONE RUN contest

Het idee van ONE RUN is om boardende mensen in het licht te zetten: wat en waar ze normaal rijden en hoe ze het liefst rijden. Het is een manier om mensen hun creativiteit en style van boarden te laten zien. Of het nu om een run over rails in de straten, park jumps, poeder-runs, vette afalingen of pipe runs gaat. Het belangrijkste is dat je laat zien dat deze manier van boarden je het meest een adrenaline kick geeft! Daarnaast is het leuk om te zien hoe mensen boarden wanneer ze gewoon boarden om het boarden.

Nitro moedigt iedereen aan om je eigen ONE RUN te filmen. Hiermee kun je met je run een plek verdienen in de upcoming movie Hyped! winnen. Daarnaast zijn er nog vette prijzen te winnen zoals een snowboard, bindingen en Hyped! gear. De team riders (Eero Ettala, Jon Kooley, Austin Smith, Bryan Fox, Justin Bennee, Markus Keller, Gjermund Braaten, etc.) zullen drie runs uitkiezen waarvan zij vinden dat deze het meest inspirerend, creatief en de pure passie voor het snowboarden laten zien.

Meer informatie over de ONE RUN contest wordt volgende week gegeven op de Facebookpagina van Nitro. Voor nu is het de opdracht om een vette run te filmen. Zorg ervoor dat deze high quality is.

Nitro heeft al zijn riders ook een video laten maken met daarin hun style en favoriete manier van boaren. Per week wordt er een video uitgebracht. Deze week is het de beurt aan Eero Ettala.

[vimeo id=”39775908″ w=”630″]

 van