09-08-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Doe mee met: Vuelta de BBB y Wielrenblad!

De prijzen van de Tourpoule zijn de deur nog niet uit of de volgende prijzen zijn alweer te verdelen! De Vuelta a España staat namelijk weer op het punt om te beginnen en daarom heeft Wielrenblad samen met BBB Cycling weer een paar hele mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de beste voorspellers.

We gaan het deze keer echter iets anders aanpakken. De Vuelta gaat op zaterdag 19 augustus van start met een ploegentijdrit in de Franse stad Nimes. De koers duurt ruim drie weken en eindigt in Madrid. Er zijn negen aankomsten bergop en de Angliru gaat daarin naar alle waarschijnlijk een belangrijke rol spelen voor het eindklassement.

Strijd tot het bittere einde! (Hoe doe ik mee?)

In drie weken koers geven wij elke week een prijs weg aan wie op dat moment aan de leiding gaat in het klassement. Op deze manier is spanning iets wat zeker is en zijn wij extreem benieuwd welke renners jullie gaan kiezen om het verschil te maken.

Durf jij het op te nemen tegen je vrienden? Wees dan niet bang om ze in het bericht te taggen of misschien gaan jullie beide ervandoor met mooie prijzen. We horen je denken, “oké klink leuk, maar hoe doe ik nu mee?” Volg het onderstaande stappenplan en dan zien wij jou terug bij de kanshebbers!

  1. Like! Volg zowel Wielrenblad als BBB Cycling op Facebook om deel te kunnen nemen.
  2. Durf jij je vrienden te verslaan? Tag je fietsbuddy en ga de strijd met elkaar aan!
  3. Maak jouw Scorito-team compleet en klik op ‘deelnemen‘ bij de Vuelta de BBB Cycling y Wielrenblad!

Prijzen?

In de eerste week zullen de renners vanuit Frankrijk in een aantal etappes, via Andorra, Spanje inrijden. Zoals we weten is de Spaanse zon heet, zeker tijdens het hoogtepunt van de zomer. Een goed ventilerend shirt is daarbij een eis om niet oververhit te stranden. De BBB Keirin is voorzien van korte mouwen, volledige rits en AirDry stretch mesh voor extra cooling. En het mooiste van dit shirt? Jij kan in de eerste week van de Vuelta dit shirt verdienen! Blijf je vrienden voor in onze Scorito poule en tik dit shirt op de kop!

In de tweede week krijgen de renners een aantal flinke bergen voor de kiezen en voor alsnog lijkt het weer in het zuiden van Europa de komende weken wat om te slaan. Maar in Spanje weet je het maar nooit en de meeste Nederlanders gaan dan ook graag die kant op om te genieten van het zonnetje. Als je voor een fietsvakantie die kant op reist, wil je in alle omstandigheden kunnen trainen en daarom heeft BBB de Impulse bril een quick-snap systeem gegeven waardoor je de lensen in een oogwenk kunt verwisselen. Daarnaast geeft de bil niet alleen 100% UV-bescherming, maar ook bescherming tegen stof en vuil! Wat wil je nog meer? Nou deze bril winnen natuurlijk! Pak de leiding in de tweede week en deze bril is van jou!

In de laatste week van de komende Vuelta komt het einde steeds dichterbij. De kopmannen en klassementsrenners zullen niet alleen alles-op-alles zetten om elke etappe zo kort mogelijk te eindigen, maar ook de sprinters en aanvallers kunnen hun geluk op met een aantal vlakke finales. Een min-punt van dat alles is dat er onrust en gedrang zal ontstaan in het peloton. De 23 luchtgaten in de BBB Falcon houden het hoofd koel, terwijl de SpiderWeb constructie het hoofd beschermt in het gedrang. Zo kunnen de renners ook na laatste week weer ongeschonden naar huis. Win jij het eindklassement van de poule en heb je nog niet eerder deze Vuelta een prijs in de wacht gesleept? Dan pak jij de BBB Falcon en dus vele veilige kilometers!

Om af te sluiten

Zorg dus dat jij de Facebook pagina’s van Wielrenblad en BBB liked, je vriend(in) tagt die jij denkt te kunnen verslaan en join us on Scorito. Wie weet sleep jij dan een van deze mooie prijzen in de wacht! Laat in de comments weten welke week jij jouw beste beentje voor gaat zetten om de prijs van de week in de wacht te slepen en veel succes!

 van