Draagbare Sonos Roam speaker in nieuwe kleuren verkrijgbaar!

Onlangs lanceerde Sonos de draagbare Sonos Roam speaker in drie nieuwe, stijlvolle kleuren. Ze komen zowel binnen als buiten tot hun recht en zijn natuurlijk te integreren binnen het Sonos-systeem. De nieuwe kleuren van de veelzijdige Roam zijn geïnspireerd door de natuur, zonsondergangen en het buitenleven. Deze Sonos Roam speaker is dan ook bijzonder geschikt voor avonturiers. Of je nu van biken, surfen of de sneeuw houdt!

  • Olive kreeg de kleur van uitbundige landschappen – van woestijncactussen tot keurig aangelegde parken, en tegelijkertijd ook ideaal om een muzikale sfeer te creëren in je tuin; 
  • Wave dankt zijn kleur aan serene kustlijnen en verkoelende zwembaden, ideaal voor in je strandtas; 
  • Sunset werd beïnvloed door gekleurd woestijnzand en imposante zonsondergangen, en is dé hitkleur om uit te stallen op je picknicklaken. 

“Terwijl we ons gevoel van nieuwsgierigheid weer de vrije loop laten en nieuwe ervaringen najagen, denken we meer na over hoe wat we (mee)dragen onze eigen stijl weergeeft”, legt Maxime Bouvat-Merlin, SVP for Hardware bij Sonos, uit.

Met de ultradraagbare Roam kun je al je favoriete content streamen via wifi en bluetooth. Daarnaast is hij waterdicht en heeft hij een batterij die de hele dag meegaat zodat je altijd contact houdt, waar je nieuwsgierigheid je ook heen leidt. Alle drie de nieuwe kleuren zijn wereldwijd verkrijgbaar vanaf vandaag voor €199. Voor meer informatie over de Sonos Roam kun je terecht op de website van het merk.

 van