23-06-2014 - Surfen, Nieuws

Dreams Surfschool: Girls Only Surfevent

Dé dag voor meiden die het liefst je vrije tijd doorbrengen op het strand en (beter) willen leren surfen! Dit wordt jouw dag. Leer andere surf-minded meiden kennen, volg een surfles op jouw niveau, geniet van het strand, wordt beach-fit en leef je uit tijdens een workshop beach-art.

Er is surfles voor alle niveaus, dus van beginner tot gevorderde surfster en alle surflessen worden gegeven door een ISA gecertificeerde lifeguard surfinstructeur.

Workshops
Je kunt de hele dag door verschillende workshops volgen. Bij alle weersomstandigheden zorgen wij voor een leuk en uitdagend programma, zo nodig overdekt.Natuurlijk zorgt men dat er een gezonde lunch klaar staat tussen de lessen en workshops door!

  • Sportief: Test je balans op een indoboard en slackline en je surf-conditie tijdens een beach-fit workout.
  • Creatief: Leef je tijdens een workshop Beach-Art, beschilder drijfhout, schelpen of maak een surf-armband.
  • Relax: Yoga met het mooiste uitzicht: de golven. Maak je hoofd leeg, ontspan je spieren en geniet van de rust van het strand.

Beginners surfles
Je krijgt eerst de nodige informatie over stromingen en getijden en veiligheid. Natuurlijk leer je de basistechniek voor het surfen en opspringen op het droge.  Daarna gaan we het water in om je écht te leren surfen!

Intermediate surfles
Heb je al eens surfles gehad en lukt de take-off meestal? Dan kun je meedoen met de intermediate surfles. Je leert wat extra techniek en handigheden om je surfen naar een hoger niveau te tillen zodat je zelfzeker op eigen houtje kunt gaan surfen.

Gevorderde surfles
Heb je een eigen board en wetsuit en kun je al down-the-line surfen? Dan kun je meedoen met de gevorderden surfles. We leren je tijdens deze les hoe je de golf kunt lezen en hoe je daarop kunt inspelen tijdens het surfen van de golf. Longboard/shortboard is allebei mogelijk.

Datum/tijd: zaterdag 2 augustus 09:30-17:30

Optioneel kun je je ook inschrijven voor de heerlijke beach BBQ na afloop bij de relaxte strandtent Jamm-Beach. Kosten € 18,50, keuze uit vlees/vis/vegetarisch. Lees meer en schrijf je in via de website van Dreams Surfschool.

Dreams Surfschool Girls Only Surf Event 02082014

 van