Drie CUBE fietsen winnen ‘goed uit de test’ predicaat kieskeurig.nl duurtest

Maar liefst drie fietsen van CUBE zijn bekroond met het felbegeerde ‘Goed uit de test’ predicaat in de Duurtest van Kieskeurig.nl. De CUBE Kathmandu Hybrid EXC 750, de CUBE Supreme Hybrid One 500 en de CUBE Cargo Hybrid 500 hebben stuk voor stuk indrukwekkende prestaties geleverd tijdens de grondige tests en hebben de testers compleet weten te overtuigen.

CUBE Supreme Hybrid One 500: Comfortabel en veelzijdig

De CUBE Supreme Hybrid One 500 is een stijlvolle stadsfiets met een sportief en vlot design. De brede banden, comfortabele zitpositie en goede vering werden door meerdere gebruikers geprezen. De natuurlijke en soepele trapondersteuning, samen met de ergonomische handvatten, zorgen voor een plezierige rijervaring. De geruisloze motor en de ergonomische handvatten zorgen voor een prettige rijervaring.

CUBE Kathmandu Hybrid EXC 750: Indrukwekkende prestaties

De CUBE Kathmandu Hybrid EXC 750 is een opvallende elektrische fiets die indruk maakt op alle fronten. Het comfortabele frame in combinatie met de dikke banden en geveerde voorvork biedt een soepele rit, zelfs op oneffen terrein. De krachtige ondersteuning, zelfs in de ecostand, stelt gebruikers in staat om snelheden tot 26 km/h te bereiken. De app van Bosch, waarmee de fiets aan een smartphone gekoppeld kan worden voor navigatie en het bijhouden van prestaties, werd ook positief beoordeeld.

CUBE Cargo Hybrid 500: Praktisch en veelzijdig

De CUBE Cargo Hybrid 500 is een elektrische bakfiets die volgens de testers stoer, mooi om te zien en netjes afgewerkt is. De testers waren unaniem enthousiast over de ondersteuning: met de krachtige ondersteuning van Bosch en stabiele rijervaring kunnen gebruikers gemakkelijk heuvelop fietsen, zelfs met een volle bak. De grote laadruimte biedt voldoende ruimte voor kinderen, boodschappen en andere benodigdheden. De wendbaarheid zowel met een volle als een lege bak uitstekend.

De CUBE Cargo Hybrid 500, de CUBE Supreme Hybrid One 500 en de CUBE Kathmandu Hybrid EXC 750 zijn verkrijgbaar via een CUBE dealer in de buurt.

Klik hier voor meer informatie!


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van