10-12-2013 - Mountainbiken, Nieuws

Duchenne Heroes 2014: Informatieavond

Voor iedereen die  volgend jaar mee wil doen aan Duchenne Heroes wordt vrijdag 13 december een infoavond georganiseerd in Vlaardingen. Duchenne Heroes is een meerdaagse mountainbike tocht voor het goede doel door België, Frankrijk, Duitsland en Nederland.

700km in 7 dagen door 4 landen voor 1 doel. Dat is kortgezegd Duchenne Heroes. “Zonder Duchenne Heroes was alles voor ons veel minder fraai. Het is een kapstok waar we 10 maanden van het jaar onze jassen aan vast hangen. Ik kijk al weer uit naar september 2014”,  zegt Michiel van Antwerpen,  vader van een zoon met de ziekte van Duchenne.  Met de toch wordt geld ingezameld voor kinderen met de spierziekte Duchene. Voor deze dodelijke ziekte is nog geen medicijn.

Eén van de oud-deelnemers en Duchenne Heroes ambassadeur Arjan van Oostenbrugge is op vrijdag 13 december de belangrijkste spreker tijdens het Heroes Café in Vlaardingen. Arjan vertelt tijdens het Heroes Café over zijn ervaringen als veelvoudig deelnemer. Hij praat over de route, de voorbereidingen en geeft veel ‘inside’ informatie. De negende editie van Duchenne Heroes vindt plaats van 14 t/m 20 september 2014. De informatieavond zal aanstaande vrijdag 13 december gehouden worden bij sponsorpartner Bike2Build en start om 19.30 uur. Je kan je trouwens aanmelden via het volgende e-mailadres: info@duchenneheroes.nl.

 van