16-11-2012 - Mountainbiken, Nieuws

Duchenne Heroes Café 2013

Duchenne Heroes is een jaarlijkse MTB-tocht die wordt gehouden om geld in te zamelen voor kinderen met Duchenne Spierdystofie. De tocht over zeven dagen wordt dit jaar alweer voor de 8ste keer georganiseerd.

Om meer mensen in contact te brengen met het event, organiseert Duchenne Heroes ieder jaar door het hele land ‘Heroes Cafés’. Dit zijn bijeenkomsten om potentiële deelnemers meer informatie te geven over de tocht, het sponsorwerven, de logistiek en al het andere wat er bij deelname komt kijken. Een ambassadeur en/of de organisatie geeft uitleg wat je in de voorbereiding op, en tijdens de week kunt verwachten. Er wordt informatie gegeven over hoe veel je zou moeten trainen, maar ook hoe je sponsors werft om het startbewijs van 2.500 euro bij elkaar te krijgen. En natuurlijk kun je terecht  op alle mogelijke vragen!
Bekijke hieronder de lijst met locaties voor de komende maanden

Als je langs wil komen stuur dan een mailtje naar info@duchenneheroes.nl, zodat ze bij Duchenne Heroes weten hoeveel mensen er verwacht kunnen worden. Ook voor een voorstel van een extra locatie kan je terecht bij info@duchenneheroes.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie op www.duchenneheroes.nl

 van