14-10-2020 - Kitesurfen, Nieuws

Duotone introduceert de Rebel 2021

De Rebel is de beste kite voor big boosting en huge airtime. Gebouwd met iedereen in gedachten, kan deze kite de kracht van de lichtste briesjes benutten en zijn mannetje staan in de hardere wind. Sterk en krachtig voor de ambitieuze rijders die graag het vermogen opvoeren en hard willen rijden. Soepel en dynamisch om te springen met harde wind.

Nieuw voor 2021: flex struts maken de Rebel een stuk sneller en dynamischer in de bocht. De kite voelt sportiever, fijner afgesteld en klaar voor actie.

Een vertrouwd ‘sheet and Go’ gevoel door de bar, maakt het zelfs een geweldige kite voor rijders die hun rijstijl willen verbeteren. Van je allereerste sprongen tot grote airs, de Rebel is de perfecte partner bij elke stap. Get ready for take-off and experience flying in a way you can only get with the Rebel.

Performance Features

– Outstanding wind range
– 5-Strut design keeps the shape stable in the air
– Multiple trim options for versatility
– Great Sheet and Go
– Slick profile
– Reactive turning and smooth feel

In a nutshell

The Rebel is a progressive, forgiving and packed with performance. A light and strong 5-Strut design with a refined geometry and new Flex Struts, the balance is precise and steering refined. The ultimate freeride and big air weapon, super stable with big boost and huge hangtime


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram!

 van