21-09-2022 - Windsurfen, Nieuws, Leesvoer

Duotone Super_Hero 2023 – Wave x Freestyle

De Duotone Super_Hero 2023 heeft het allemaal: onverslaanbare handelbaarheid, neutraliteit, en het laagste gewicht zonder we kunnen echt beweren dat het het meest veelzijdige golf zeil is met het breedste… mogelijke windbereik dat we ooit gebouwd hebben. dat is waarom we het zonder voorbehoud aanbevelen voor alle omstandigheden en alle rider gewichten!

Duotone Super_Hero 2023

De Duotone Super_Hero 2023 blijft HET ultieme World Cup Wave zeil, dat altijd optimaal functioneert in alle golfcondities. omstandigheden over de hele wereld. Door de volledig neutrale en evenwichtige tochtpositie, talrijke constructieve veranderingen in materiaal optimalisaties en de LIGHT DONE RIGHT CONSTRUCTIE, heeft het een ongeëvenaard neutraal gevoel in de handen evenals stabiliteit en controle in elke situatie – het maakt de Duotone Super_Hero 2023 de favoriete zeil van drievoudig PWA Wave wereldkampioen Victor Fernandez. Waarom? Het vaart zeer soepel, is zo responsief als een 3-bat zeil in float en ride omstandigheden en heeft echte bite op het beslissende moment. De Duotone Super_Hero 2023 is direct bij het pompen, planeert vroeg, ontwikkelt echte drive op de golf, is stabiel en biedt die speciale neutraliteit voor superieure controle dankzij de gecentreerde diepgangspositie.

Duotone Super_Hero 2023

Naast het optimaliseren van de prestaties, het verminderen van het zeil gewicht was een primaire doelstelling in de nieuwste reïncarnatie van de Duotone Super_Hero 2023. Met een gewijzigde paneel lay-out, versterking patches met hoge-sterkte high-modulus vezels “Made in Germany” en een nieuwe mastkoker constructie, bereikte ontwerper Kai Hopf een gewichtsvermindering van een duidelijk merkbare 200 tot 300 g! In tegenstelling tot andere merken, is de dikte van de gebruikte stof en film niet verminderd. en blijft de bekende duurzaamheid van de Duotone Super_Hero 2023 volledig behouden! Dat is precies waarom we het het LIGHT DONE RIGHT CONSTRUCTION.

Duotone Super_Hero 2023

Prestaties, dynamiek en rijden voelen het voordeel van de veranderde voorlijklengte en een nieuwe mastsleeve constructie zonder naad aan de voorrand (ONE PIECE SLEEVE) die een millimeter nauwkeurige afstemming en een verfijnde vorm mogelijk maakt. precieze afstemming en een verfijnde vorm, wat resulteert in een gevoelige, meer harmonieuze reflex. De profieldiepte is iets verminderd, waardoor iets minder volume ontstaat, wat de handelbaarheid vereenvoudigt en de nog gemakkelijker te controleren is in overpowerde omstandigheden en maximale controle biedt tijdens uitdagende sprongen en in massieve deining. Door de meer elastische ONE PIECE SLEEVE werkt het nieuwe profiel uiterst efficiënt en daarom niet aan stuwkracht ingeboet in underpowered omstandigheden.

Elke maat van de Duotone Super_Hero 2023 is perfect getuned en gerijpt tot in het kleinste detail. De zeillat rotatie blijft boterzacht zelfs met minimale schoothoek spanning en de top werkt zeer actief, slikt harde vlagen en ondersteunt de acceleratie. Daarom kun je met een gerust hart kiezen voor een kleinere maat dan veel andere golf zeilen.


Belangrijkste kenmerken van de Duotone Super_Hero 2023

  • LIGHT DONE RIGHT CONSTRUCTION: Gewichtsvermindering van een duidelijk merkbare 200 tot 300 g, met behoud van de bekende duurzaamheid en levensduur!
  • VTS TAIL outhaul specs: elk zeil heeft individueel gedefinieerde indicaties voor de juiste outhaul verlenging.
  • ONE PIECE SLEEVE: geen naad meer aan de voorrand voor millimeter nauwkeurige tuning.
  • XPLY PLUS (100/150 micron): Het laminaat met de laagste rek en de beste UV- en lekbestendigheid op de markt.
  • RADIAL LOAD SWOOSH aan de schoothoek verbetert de stabiliteit en vergroot zo het windbereik.
  • EPOXY BATTENS: vrijwel onbreekbare epoxy zeillatten.
  • iROCKET 2.0: In de fabriek gekalibreerde individuele zeillatspanningen met behulp van een momentsleutel
  • SUPER-LIGHT BUMPER: de lichtste beschermer op de markt, met geïntegreerde trimindicator
Duotone Super_Hero 2023

Klik hier meer informatie over de Duotone Super_Hero 2023.

Voor meer Windsurf nieuws, windsurfen, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu Windsurf magazine en word abonnee van Motion en volg onop Facebook en Instagram!

 van