09-10-2023 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

Duotone x Porsche LIMITED EDITION Pink Pig

Maak kans om een van de Duotone x Porsche LIMITED EDITION Pink Pig producten te bemachtigen. Beperkt tot 360 stuks per stuk. Je hebt 35 dagen om je in te schrijven voor de campagne.

In de geschiedenis van Porsche staat de 917/20 bekend als het “Roze Varken”, “Grote Berta” of zelfs “Truffeljager”. Hij neemt een speciale plaats in tussen de verschillende 917-versies. Het was de snelste auto tijdens de kwalificatiesessie voorafgaand aan de race en een publiekslieveling tijdens de Le Mans-race van 1971.

Nu is het tijd voor een eerbetoon aan deze legendarische auto!

Op basis van het enorme succes van de eerste gelimiteerde kite-editie besloten Porsche en Duotone – de toonaangevende kitesurffabrikant – om hun merksamenwerking uit te breiden en een tweede speciale designeditie te lanceren.

Door de sterke focus van beide merken op prestaties en snelheid is de inspiratie van een van de meest iconische ontwerpen van Porsche Motorsport een perfecte match.

Maak kans om een van de Duotone x Porsche LIMITED EDITION Pink Pig producten te bemachtigen. Beperkt tot 360 stuks per stuk. Je hebt nog 35 dagen om je in te schrijven voor de campagne! Schrijf je hier in!


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van