E-BIKE Routes maken met Komoot: volg je eigen pad

Nederland staat internationaal bekend om zijn uitstekende fietspaden en uitgebreide netwerk van routes. Dit, samen met de bewegwijzering en fietsknoop- punten, maakt het in Nederland een eitje om onbezorgd van A naar B te fietsen. Maar wat als je onderweg meer wil zien? Misschien een leuk restaurantje aandoen of stoppen in een natuurgebied? Wellicht een duik nemen in een plas? Dan loont het om gebruik te maken van een van de vele route-apps die beschikbaar zijn, op deze manier ontdek je de mooiste plekken. Wij gingen op pad met de app Komoot, in dit artikel leggen we je uit hoe je hiermee begint. 

Komoot combineert alle elementen die belangrijk zijn voor het plannen van routes in één handige planner, die beschikbaar is als app op Android en iOS of op je computer. Onder de vele features van komoot zijn topografische informatie, route-afstand, hoogteprofielen en verwachte tijdsduur van je
route, integraties met Garmin, Lezyne en Wahoo (en sinds kort een speciale ‘komoot voor Garmin’ app), tips van andere fietsers, en een robuust algoritme dat het type weg en pad waaraan jij de voorkeur geeft aanhoudt.

Hoe maak je kans?

Je kunt kans maken op een jaarabonnement van Electrified E-Bike Magazine door Electrified E-Bike Magazine te volgen op komoot. Daarnaast kun je ook voordelig kennis maken met komoot, via onderstaande stappen.

Nog geen lid van komoot?

Wil jij extra voordelig kennis maken met komoot? Aanmelden voor komoot is heel eenvoudig, door onderstaande stappen te doorlopen.

  1. Klik hier om naar de pagina van Komoot te gaan.
  2.  Maak een account aan en volg de stappen in beeld of log in met je gegevens.
  3. In beeld zie je een balk waar je de code ELECTRIFIED in kunt vullen.
  4. Download bovendien een gratis een regiopakket met offline kaarten! Bespaar maar liefst €8,95 door onze vouchercode ELECTRIFIED in te vullen via de website van Komoot.
 van