16-10-2018 - Nieuws, Wielrenblad

E’City: veilig en voordelig op volle snelheid

Polisport introduceert de E’City; een betaalbare, goedgekeurde speed pedelec helm. De E’City is ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van het NTA 8776 keurmerk maar met aandacht voor het uiterlijk en comfort dat een helm voor dagelijks gebruik verdient.

Sinds 1 januari 2017 staat de Nederlandse overheid het toe dat berijders van speed-pedelecs, ook wel bekend als S-EPAC’s, een helm dragen die voldoet aan NTA 8776 als alternatief voor het verplichte dragen van een bromfietshelm (ECE R22).

Polisport E'City

De nieuwe E’City helm is uitgevoerd in stoer en stijlvol mat zwart en zal vanaf begin 2019 ook in het wit/crème verkrijgbaar zijn. De E-City kenmerkt zich door een eenvoudige casual look met voldoende ventilatie om je hoofd koel te houden. Het vizier biedt je wat extra zonbescherming tijdens de rit. De E’City heeft een zeer comfortabele pasvorm, is verkrijgbaar in de maten M (54-59cm) en L (58-61cm) en met het dial retention systeem maak je de helm eenvoudig nog beter op maat.

Met een advies verkoopprijs van € 69,95 is de Polisport E’City helm volgens het merk één van de voordeligste goedgekeurde speed pedelec helmen in de markt. Kijk voor meer informatie op de website van Polisport.

 van