26-04-2014 - Surfen, Nieuws

Een succesvolle eerste dag in St-Girons Plage

Een weersvoorspelling met voornamelijk regen, wind en iets wat rommelige, maar goede golven houdt onze men, woman, juniors en grommets zeker niet tegen om na een busreis van ongeveer twaalf uur op deze eerste dag het water in te gaan. Want zo blijkt bij aankomst, er zijn maar een paar dingen belangrijk voor deze eerste dag van het NK Surf 2014 presented by Go Pro; de boards en de golven.

Er moet worden ingeschreven voor de tenten en mobile homes, er wordt ontbeten, de STC groep krijgt nog de laatste instructies en dan is het de hoogste tijd om de wetsuits aan te trekken en het water in te gaan.

Voor morgen is er een NO GO call gegeven en vindt er nog geen wedstrijd plaats, maar gaan we met een volle bus richting Saint Sebastian. Deze dag werd afgesloten met een Kingsday Barbecue waarbij de nieuwe en tevens oud-voorzitter van de HSA, Stefan Koper de week geopend heeft met een welkomswoord. Aan het eind van de avond werden de allereerste beelden die gemaakt zijn, getoond en wordt nagepraat over deze succesvolle eerste dag.

_MG_0868-5

_MG_0868-2

 van