16-02-2022 - Mountainbiken, Nieuws, Leesvoer

De 100% Ridecamp-outfit – Review

Ridecamp-outfit voor mooie dagen op de trails met 100%. De 100% Ridecamp-outfit ziet er goed uit, geen schreeuwende kleuren, maar subtiele logo’s op aardetinten. De zwarte short is makkelijk met andere shirts te combineren en is voorzien van een (optionele) binnenbroek met zeem. Met de Performance-sokken en R-core handschoenen maak je de fiets outfit geheel compleet.

100% Ridecamp-outfit

Luchtig en licht shirt

Het shirt is gemaakt van een polyester mesh-materiaal, wat luchtig en vooral heel licht aanvoelt. Het is aan de achterkant langer, zodat je rug bedekt blijft in fietspositie. Een stuk ingestikt extra stof dient om je bril of goggle te poetsen. De neutrale kleuren en fit in de Ridecamp-outfit zorgen ervoor dat je ook naast de fiets voor de dag kunt komen.

Afstelbare short

100% Ridecamp-outfit

De short is gemaakt van een flexibel materiaal dat zeer goed meebeweegt op de Fiets. De heupband is aan te snoeren, zodat je deze op eigen maat kunt afstellen. Het is, net als het shirt, een lichte kledingstuk dat je makkelijk draagt op de trails en dankzij zijn flexibiliteit merk je hem bijna niet op. Binnenin zit de Crux Liner, een korte bibshort met zeem. Voor hele lange dagen op de vlakke trail waarbij je amper uit je zadel komt is deze misschien wat minimaal, voor het meer op trail gericht rijden is dit een fijne fietsoutfit.

Handschoenen én je telefoon gebruiken

100% Ridecamp-outfit

De handschoenen hebben een spandex bovenkant en dragen lekker luchtig, we zien een patroon hier. Ze bewegen soepel mee en je merkt amper dat je ze draagt. Uiteraard biedt dit geen bescherming bij een val. De palm bevat geen padding en geeft een direct gevoel op de grips. De siliconengrip op de handpalm en vingers resulteert in grip op de remmen en shifter. Een speciaal soort garen is gebruikt, zodat je ook je telefoon gewoon kunt blijven gebruiken met de handschoenen aan. Ook een multi-functionerende fiets outfit dus!

Tips & Tops

+ Luchtige set zowel voor Nederland als op vakantie 
+ Fraai design

 Short en handschoenen bieden weinig bescherming bij een val

Prijzen

€ 39,- XL ridecamp-jersey € 75,- XL ridecamp-shorts
€ 49,- XL crux liner-short € 36,50 R-core-gloves € 14,- Flow Performance-sokken

Voor meer informatie over de Ridecamp-outFIt van 100% ga naar 100percent.eu.


Deze review staat in Up/Down #3 2021 en is te bestellen in de Soulwebshop. Ook is het blad beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee! Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl en volg ons op Facebook en Instagram! 

 van