Een waterdichte stuurtas met Quick Release toegevoegd aan de ORTLIEB Bikepacking serie

Zelfs vóór de pandemie was de trend van het fietsen in een stijgende lijn en de huidige ontwikkelingen voeden dit momentum alleen maar. Tijdens de lockdown ontdekten veel beginners de fiets voor het eerst sinds hun kindertijd en ook namen binnenlandse reizen toe. Kamperen, fietstochten, lange weekenden en micro-avonturen zullen dit jaar zeker populaire vakantie-opties zijn. Daarom is tassenspecialist ORTLIEB blij om de laatste toevoeging aan haar Bikepacking serie te presenteren: de Handlebar-Pack QR!

Met de nieuwe waterdichte Handlebar-Pack QR (Quick Release) van ORTLIEB berg je je waardevolle spullen veilig op én heb je ze direct bij de hand wanneer je ze nodig hebt. Deze stuurtas is compact en dankzij de nieuwe Quick Release, onmisbaar tijdens alle bikepacking avonturen!

De features van de Handlebar-Pack QR

De nieuwe, unieke feature is het bevestigingssysteem Quick Release Bar-Lock. Deze maakt het mogelijk om de waterdichte Handlebar-Pack QR gemakkelijk en eenvoudig te bevestigen of verwijderen. Dit betekent dat je de ORTIEB stuurtas snel en gemakkelijk kunt gebruiken wanneer je op je bestemming aankomt. Dankzij de Bar-Lock blijft deze bikepacking stuurtas stabiel en veilig op het stuur zitten, zelfs op ruiger terrein (zie onderstaande foto met instructies van het bevestigingssysteem).

De Handlebar-Pack QR heeft een inhoud van 11 liter en weegt slechts 530 gram! Naast bikepacking, is deze stuurtas perfect voor lange gravelritten of races, dankzij het smalle ontwerp van 32 centimeter. Ook uniek: de in hoogte verstelbare rolsluiting. Deze zorgt voor een veilige opslag van spullen en uitrusting. Daarnaast heb je gemakkelijk toegang tot je spullen. Zijvakken aan de buitenkant zorgen ervoor dat kleine accessoires of snacks kunnen worden opgeborgen en toch toegankelijk zijn tijdens het fietsen. De PVC-vrije tas is gemaakt van slijtvast nylonweefsel en wordt uiteraard duurzaam geproduceerd in Duitsland. De maximale belasting van deze stuurtas is 5 kilogram.

Gebruik deze stuurtas in combinatie met de Handlebar-Pack QR inner pocket. Hiermee berg je veilig je portemonnee, sleutels of smartphone op, terwijl ze toch binnen handbereik zijn.


Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van