17-04-2013 - Surfen, Nieuws

Eerste stop van de NK Surftour 2013 in Domburg gaat door dit weekend!

Komende zaterdag 20 april vindt de eerste stop van de NK Surftour 2013 plaats in Domburg. Alle voorspellingen wijzen erop dat er mooie golven zullen binnen komen rollen. Deze wedstrijd zal worden georganiseerd in samenwerking met surf vereniging Rocky Point.

De voorspellingen zien er goed uit en in overleg met Tobias van Tellingen (surfweer.nl) en andere bronnen is besloten de contest a.s. zaterdag door te laten gaan. Op 20 april wordt de eerste wedstrijd van de NK Surftour 2013 gesurft.

Inschrijven
Het is nu nog mogelijk je in te schrijven voor de NK Surftour 2013. Het inschrijven voor de NK Surftour kan via www.nksurftour.nl.  De kosten voor de deelname zijn 15 euro per stop per discipline.

Inschrijven voor de eerste stop van de tour kan nog TOT vrijdag 19 april 10:00 uur . De heats worden gesurft in de categorieën Open Men, Open Women, Longboard Men, Longboard Women en Juniors. De skippersmeeting is om 7:30 uur en om 8:00 uur worden (afhankelijk van de condities) de eerste heats gesurft.

Meer informatie (over details inschrijven, deelnemerslijst en routebeschrijving) op http://www.nksurftour.nl/

Partners
Dit jaar wordt de NK Surftour ondersteund door Surfblend, Mariener en Atlantic Riders. Tevens wordt de veiligheid op de events verzorg door KNRM Lifeguards, die met een waterscooter de line-up voor hun rekening nemen. In samenwerking met Surfweer.nl gaan we er voor zorgen dat er elk event de beste golven komen!

 van