24-09-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Eerste Trek Bicycle Store geopend in Brugge

Begin deze maand heeft de eerste Trek Bicycle Store in de Benelux haar deuren geopend in Brugge, België. Fietsenwinkel Thooft heeft een ware metamorfose ondergaan. De Trek huisstijl is in het nieuwe pand aan de Slachthuisstraat 7 duidelijk vertegenwoordigd en doen de fietsen, onderdelen en accessoires mooi tot hun recht komen. Er is veel aandacht besteed aan winkel-routing, sfeer en presentatie.

De winkel is een samenwerking tussen de bestaande fietsenwinkel Thooft en Trek Benelux en wordt gerund door eigenaar Johan Mus samen met Tom van de Keere. “Wat opvalt, is dat we nu meer accessoires van Bontrager verkopen dan voorheen”, zegt Johan. “Het zijn vooral de high-end accessoires die we nu op voorraad hebben, zoals de Bontrager Ion 700, Flare R verlichting en de Ballista Aero-helmen, die het goed doen”. Trek klanten komen vanuit heel België naar Brugge om in het fietsmekka van Vlaanderen hun aankopen te doen.

Naast mountainbikes en racefietsen kan men er ook terecht voor een uitgebreide collectie stads- en RIDE+ elektrische fietsen. De fietsen van Trek voeren natuurlijk de boventoon maar ook voor Electra fietsen, kun je er terecht. Trek heeft dit lifestyle merk in 2014 overgenomen en met succes toegevoegd aan het assortiment.

 

 van