19-04-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Born ISO Pro+ special starter pack

Hydratatie is de sleutel tot succes bij duurinspanningen op de fiets of als je je hardloopschoenen strikt voor een duurloop. 2% vochtverlies (lichaamsgewicht) tijdens inspanning zal jouw prestaties al met ten minste 10% verminderen. Tijdens de Giro d’Italia van vorig jaar heeft Born, Team Sunweb gevoed met de beste duursportdrank ooit: Born ISO Pro+. Om deze successen van vorig jaar te laten herleven en om de gebruiker een kans te geven om dit unieke product tegen een speciale prijs te ervaren, lanceert Born samen met Team Sunweb het Born ISO Pro+ Special Starter Pack. Een mooie start van de Giro d’Italia 2018!

Born ISO Pro+

Wanneer je Born ISO Pro+ drinkt, voorkom je niet alleen verlies van prestatieniveau, maar houd je ook jouw vochtbalans intact en voegt je met Peptopro® zelfs een ‘hersteloptie’ toe aan jouw sportdrank. Daarnaast zijn belangrijke koolhydraten toegevoegd, die helpen om de mineralen en het vocht snel op te nemen. Born ISO Pro+ heeft een smaakvolle, frisse smaak en levert de nodige extra energie tijdens het sporten. Kortom: Born ISO Pro+ is dé energizing dorstlesser met toegevoegd natrium en Peptopro®.

GLUCOSE/FRUCTOSE RATIO

Wanneer een mengsel van glucose en fructose wordt ingenomen (in de geanalyseerde literatuur, respectievelijk 1,2 en 0,6 g / min, verhouding 2: 1, voor totale inname van koolhydraten tot 1,8 g / min), is er minder competitie voor intestinale absorptie in vergelijking met de inname van een iso-energetische hoeveelheid glucose of fructose. Bovendien wordt fructose-absorptie gestimuleerd door de aanwezigheid van glucose. Dit verhoogt de absorptie van koolhydraten tot 90 g / uur in plaats van de normale 60 g. Met andere woorden: meer energie uit dezelfde hoeveelheid voeding!

PEPTOPRO ®

Peptopro® is een wetenschappelijk ontwikkelde mix van peptiden (zeer kleine eiwitdeeltjes) ontwikkeld door DSM, die zorgt voor een veel snellere opname van eiwitten in spieren in vergelijking met normale eiwitten. Peptopro® is volledig oplosbaar in water en belast niet de spijsvertering. Dit zorgt voor een snellere opname in de spieren, wat zorgt voor een onmiddellijk herstel, zowel tijdens als na de training.


Smaak: Mandarijn/mango
Gebruik: Tijdens
Recommendation: Los 4 maatschepjes (40 g) op in 500 ml water (1 bidon). Verbeter je vochtbalans door voor de inspanning al 200-300 ml ISO PRO+ te drinken. Drink regelmatig tijdens het sporten, minimaal 250 ml per 20 minuten.
Inhoud: 280 g (voor 3.5 L)


De adviesprijs voor de Born ISO Pro+ is €9,95. Meer informatie is te vinden op de website van Born of lees onze Review: Born ISO Pro+ .

 van