26-05-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Eindelijk: pleisters en sporttape pijnvrij verwijderen

Het is weer zo ver, je hebt een flinke klapper gemaakt en bent blij dat je er met een paar kleine schrammetjes en schaafwondjes vanaf bent gekomen. Je hebt het verbonden (of ervoor gezorgd dat je geliefde je heeft verzorgd), maar nu is het tijd om de pleisters te verwijderen. De vraag schiet door je hoofd: in één ruk de pleister verwijderen of rustig aan en hopen dat je niet alle haartjes meetrekt?

Iedereen weet het wel: verwijderen van pleisters is geen pretje. Meer dan de helft van alle gebruikers heeft wel eens te maken gehad met een beschadigde huid na het verwijderen van een pleister. Maar, er lijkt nu een oplossing te zijn! Limisan komt namelijk met een spray die ervoor zorgt dat een pleister beter loskomt. De spray onderbreekt de lijmverbinding en bevat geen alcohol. Ook is het mogelijk om de oude pleister na gebruik snel te vervangen. De spray laat geen vette laag achter op de huid. In de volgende video wordt de werking geshowd.

Limisan is onder andere verkrijgbaar bij verschillende apotheken en online.

Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom racefietsen en wielrennen? Volg ons dan op Facebook en Instagram! Meer leren over fietsen en de beste routes? Neem dan een abonnement op ons magazine en ontvang de nieuwste editie van het Wielrenblad op de mat!

 

 

 van