04-09-2015 - Surfen, Nieuws

Eindstrijd NK Surftour 2015 Scheveningen is ON!

Komende zondag 6 september 2015 vindt de tweede stop van de NK Surftour 2015 presented by GoPro plaats in Scheveningen.  De voorspellingen zien er goed uit en in overleg met Tobias van Tellingen (surfweer.nl) en SurfBenelux is besloten de contest a.s. zondag door te laten gaan. Alles wijst erop dat de wedstrijd in echte Hollandse condities zal worden gehouden.

Deze tweede stop van de NK Surftour 2015 is tevens de finale wedstrijd van dit jaar, hierna zal bekend zijn wie zich de nieuwe Nederlands Kampioenen golfsurfen mogen noemen. Kaspar Hamminga (Open Men), Dominga Valdes (Open Women), Tom Boelsma (Juniors), Eveline Hooft (Grommets) en Michiel Six (Longboard Men) staan op dit moment aan kop in het klassement, en zullen op het Noorder strand van Scheveningen strijden om deze positie niet te verliezen aan hun gewaagde concurrenten.

Inschrijven
Het is de komende dagen, voorafgaande aan de wedstrijd, nog mogelijk om je in te schrijven voor de NK Surftour presented by GoPro. Het inschrijven kan via nksurftour.nl. De kosten voor de deelname zijn 15 euro per stop, per discipline. Inschrijven kan tot vrijdag 4 september 12:00 uur.

De wedstrijd
De wedstrijd zal worden gehouden op één dag. De skippersmeeting is om 08:30 uur en om uiterlijk 09:00 uur worden (afhankelijk van de condities) de eerste heats gesurft.
Meer informatie (over details inschrijven, deelnemerslijst en routebeschrijving) op www.nksurftour.nl

Partners
GoPro is ook dit jaar weer officieel de partner van het NK. Tevens wordt NK Surf 2015  in Nederland en Frankrijk ondersteund door Sinner, Flowtrack Surf, O’Neill, Vans, Vision, KNRM, RVCA en Young Digital. In samenwerking met Surfweer.nl gaan we er voor zorgen dat we de juiste calls maken en goede golven gaan scoren tijdens de NK Surftour 2015!

Voor de wedstrijd in Scheveningen zal er ook worden samengewerkt met Gemeente Den Haag, Hart Beach, Surfles.nl, Aloha, Sharkfin events, Bewegen aan Zee, Beach-art, JY Surf en Ollywood Surfboards. Samen met de partners gaan we er een super finale van maken!

 van