05-01-2024 - Nieuws, Wielrenblad

Ekoï Black Ice Jack

Het nieuwe vlaggenschip van het Racing-winterassortiment, het Ekoï Black Ice Jack, is ontworpen voor rijders die in extreme kou rijden wanneer het kwik daalt tot -10°C. Het is ontworpen om aan de behoeften van de meest veeleisende racers te voldoen en biedt een optimale combinatie van thermoregulatie, lichtheid en comfort.

De geweven, waterafstotende DryTech buitenkant van de jas vormt een zeer effectieve winddichte barrière en biedt goede bescherming tegen vocht. Thermisch gelaste naden ronden het koude lucht arsenaal zonder compromissen af. De binnenzijde van merinoswol fleece biedt thermische bescherming in combinatie met een groot ademend vermogen. Merino kan tot 33% van zijn gewicht aan vocht absorberen en biedt natuurlijke isolatie met uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen. Dankzij de combinatie van deze twee stoffen zorgt de Ekoï Black Ice jas voor een uniek constant thermisch welzijn, of het nu -10°C of +10°C is en biedt het een uitzonderlijke plek om te gebruiken.

35% lichter dan een standaard thermo jack, de Black Ice is racekleding bij uitstek. De lichtgewicht toegevoegde waarde is een grote troef voor deelnemers die op zoek zijn naar de beste gewicht/prestatieverhouding. Er is ook speciale aandacht besteed aan de verhouding lichtheid/sterkte. De stof van de geweven buitenkant met hoge dichtheid werd onderworpen aan de klassieke Martindale-sterktetests zonder beschadigd te raken. Het behield zijn oorspronkelijke uiterlijk en doorstond de zwaarste omstandigheden.

Voor meer informatie over het Ekoï Black Ice Jack kun je terecht op de website van Ekoï.

 van