30-09-2022 - Mountainbiken, Nieuws

ROC D’AZUR 2022: EKOÏ is er weer bij

Ter gelegenheid van de 38e editie van de Roc d’Azur (het grootste mountainbike evenement ter wereld) die van 5 tot 9 oktober plaatsvindt in Fréjus (83) en waarvoor Ekoï voor het tweede jaar op rij textielpartner is, heeft het regionale merk vele verrassingen in petto voor mountainbikeliefhebbers, maar dat is niet alles…

Voor de meeste sportieve en best balancerende fietser

Tijdens een balanceerwedstrijd op het officiële Roc d’Azur-podium worden de meest gewaagde rijders uitgenodigd om hun behendigheid te tonen en te proberen een door Ekoï aangeboden cadeau te winnen.

– Donderdag 6 oktober om 17:00
– Vrijdag 7 oktober om 16 :00
– Zaterdag 8 oktober om 16 :00
– Zondag 9 oktober om 11 :00

Het merk uit Var is partner van de beste mountainbiketeams ter wereld. De mountainbikekampioenen zullen klaar zitten om hun supporters te ontmoeten en voor signeersessies bij de Ekoï-stand

– Zaterdag 8 oktober om 11:00 : Team KMC Orbéa
– Zaterdag 8 oktober om 16:30 : Team BMC MTB Racing

En waarom niet het officiële shirt van Roc d’Azur by Ekoi dragen, om in stijl de hellingen van het Esterel en elders af te rijden?

Het shirt zal als Limited Edition te verkrijgen zijn op de Ekoï-stand tijdens de Roc d’Azur 2022.

Prijs : €59,99

Ook verkrijgbaar in het wit

Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van