Electrified E-Bike Magazine #1 2021 is uit!

Met trots presenteren wij de allereerste editie van Electrified E-Bike Magazine. Electrified is het enige volwaardige fietsmagazine dat speciaal gemaakt wordt voor alle e-bikebezitters in Nederland! Electrified E-Bike Magazine #1 2021 is vanaf 11/08/2021 verkrijgbaar en hier te bestellen, zodat jij deze uitgave als eerste in huis hebt! 

Electrified E-Bike Magazine #1 2021 is hier als losse uitgave te bestellen via de Soul Webshop. Om de release van Electrified E-Bike Magazine te vieren bieden we ook voordelige acties aan, om kennis te maken met ons nieuwste magazine! Zo is er een bundel verkrijgbaar, waarbij je ook nog een uitgave van Wielrenblad of Up/Down extra voordelig ontvangt. Of maak gebruik van deze aanbieding om 2 exemplaren van Electrified te ontvangen voor slechts €10,00 i.p.v. €19,90 en word extra voordelig abonnee zodat je geen uitgave van Electrified hoeft te missen. 

Electrified #1 2021

Wat kan je verwachten?

Zelfs doorgewinterde fietsers ervaren de voordelen van de ‘e’ in hun fiets. Die staat niet alleen voor ‘electric’. Maar ook voor ‘extra’. Extra kilometers per uur, extra afstanden, extra avontuur., extra vaak fietsen, extra duurzaam en extra gezond. De e-bike verbreedt de horizon van elke fietsliefhebber!

E-bikes zijn vandaag de dag niet dan ook meer weg te denken uit het straatbeeld. De verwachting is dan ook dat het aantal alleen nog maar zal groeien. En tegelijkertijd groeien ook de verschillende inzetmogelijkheden van de e-bike. Want een steuntje in de rug kunnen we allemaal wel gebruiken. Of dit nou met wind tegen is of juist wanneer je langere tochten maakt. Met minder of dezelfde moeite verder komen biedt heel veel mooie voordelen.

Dankzij deze voordelen zal bij veel mensen de liefde en waardering voor de fiets enkel maar groeien. Tegelijkertijd brengt iets nieuws als een e-bike een hoop vragen met zich mee. Vragen waarvan wij er een flink aantal voor je beantwoorden in deze eerste uitgave. Zo duiken we in de techniek van de motor. Ook vertellen we hoe je het beste met je accu om kunt gaan. Mocht je in de markt zijn voor een nieuwe fiets dan leggen we je in tien heldere stappen uit hoe je tot een goede keuze komt.

Maar natuurlijk gaat het niet enkel over de techniek. Onze redactie heeft een flink aantal mooie reportages gemaakt. Dit zowel in Nederland als daarbuiten om je te inspireren op pad te gaan. Want dat blijft uiteindelijk het allermooiste van de-bikes. De vrijheid om je fiets te pakken en nieuwe wegen te verkennen. Wij wensen je veel leesplezier! 

Aanbieding

Electrified E-Bike Magazine is de ultieme gids voor iedereen die met aandrijving fietst of wil fietsen. Bestemd voor een breed fietspubliek. Gericht op zowel beginnende als gevorderde e-bikers. Een modern magazine, met een uitgekiende mix van sport en lifestyle. Waardoor je direct zin krijgt om op pad te gaan en je horizon te verbreden! Uitermate geschikt voor liefhebbers van e-trekking, e-urban, e-mountainbike, e-road en e-gravel avonturen.

Mocht dit exemplaar van Electrified bevallen, dan kun je de 2 eerstvolgende uitgaven extra voordelig ontvangen. Maak gebruik van deze aanbieding om 2 exemplaren van Electrified te ontvangen voor slechts €10,00 i.p.v. €19,90 en word extra voordelig abonnee zodat je geen uitgave van Electrified hoeft te missen. 

Inhoud 

 • 6. Voorwoord    
 • 8. Nieuwtjes    
 • 13. Getest – Canyon Commuter:ON    
 • 16. Reisverhaal – Wadden
 • 24. Techniek  – Banden      
 • 28. Advies – Keuzestress    
 • 34. Reisverhaal – Murau 
 • 38. Techniek – Motor    
 • 42. Fysio – Comfort   
 • 48. Routes ontdekken – Komoot   
 • 52. Getest – Cannondale Tesoro Speed
 • 58. Techniek – Accuraad  
 • 64. Getest
 • 68. Reisverhaal – Zillertal
 • 74. Getest – Specialized Como SL
 • 78. Routes – Kersenrit

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van