Electrified E-Bike Magazine #3 is nu beschikbaar, veel leesplezier!

De nieuwste editie van Electrified E-Bike Magazine is er! Een winterse uitgave vol vers leesvoer voor e-bikers, veel leesplezier! 

We hebben de nieuwste e-bikes getest en zijn op avontuur gegaan op de leukste routes in binnen- en buitenland. Ontdek alles over techniek, groepsets, motoren en onmisbare accessoires voor e-bikers. Lees onze reviews van de e-bikes die we onlangs hebben getest, zoals BESV, BMC, Cube, Specialized en Lemmo. Deze testfietsen kom je ook tegen in onze route-verhalen, waar we een rondje Leiden en Utrechtse Heuvelrug hebben verkend. Daarnaast namen we je mee naar Zuid-Stiermarken voor een avontuurlijke fietsvakantie in het groene hart van Oostenrijk. Electrified E-Bike Magazine #3 2023 is nu verkrijgbaar en te bestellen in de Soul Webshop. Of word abonnee, zodat je geen artikel of uitgave meer hoeft te missen! 


Route: De Utrechtse Heuvelrug, een gevarieerde route

Midden in Nederland ligt het nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. We vinden daar een rijke diversiteit aan flora en fauna, landgoederen en verschillende monumenten in de vorm van kastelen, stadspoorten en molens. Tijd om deze omgeving beter op de kaart te zetten met een gevarieerde e-bikeroute.


Techniek: Derailleurs en groepset

We moeten het toch echt eens hebben over de derailleursystemen en groepsets, wellicht een van de minst overzichtelijke onderwerpen op de fiets. Wat zegt het nu als een fiets is afgemonteerd met iets van Sram XX Eagle AXS of Shimano Deore? Eigelijk zegt het best veel. Die tandwielen mogen er voor de leek op het eerste oog allemaal ongeveer hetzelfde uitzien, de totale systemen variëren nogal in kwaliteit. We leggen je in dit artikel uit hoe dat precies zit. 


Review BMC 257 Al One

Een beetje wielerkenner zal denken: BMC, daar maken ze toch racefietsen? Zeker, het is een merk dat zich sterk richt op de sportieve, prestatiegerichte fietser, of deze nu op of naast de weg rijdt. Nu hebben ze daar in het Zwitserse Grenchen ook een stadsfiets-lijn in het geroepen. Wil jij meer lezen over dit artikel, klik dan hieronder om onze magazine te bestellen…


Travel: Zuid-Stiermarken

Zuid-Stiermarken, of eigenlijk Südsteiermark, is een regio in het zuidoosten van Oosterijk. Het gebied staat bekend om zijn schilderachtige heuvellandschappen en wijngaarden. Voor ons reden om te polsen of het een mooie bestemming is voor een volgende fietsvakantie. We geven jou vijf redenen om Zuid-Stiermarken per E-bike te ontdekken.


Wil jij nu dit magazine hebben om meer artikelen te lezen, klik dan hier om deze uitgave te bestellen. Losse uitgaven van Electrified zijn verkrijgbaar in de Soul Webshop. Check voor meer artikelen of voor meer Electrified nieuws en reviews, leesvoer en de andere magazines de website van Ebike magazine. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified magazine en volg ons op Facebook en Instagram.

 van