Electrified E-Bike Magazine: Mediapartner E-Bike Xperience Fietsbeurs

De E-bike Xperience is het grootste e-bike testevent van Nederland. Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023 is Jaarbeurs in Utrecht weer het decor voor dit event. Kom in dat weekend elektrische fietsen en speedpeledecs testen, vind de e-bike die bij jou past en ontvang als bezoeker een gratis editie van Electrified E-Bike Magazine!

Want E-Bike Xperience gaat in samenwerking met uitgever Soul Media een speciale editie van Electrified E-Bike Magazine uitgeven. Deze editie van Electrified wordt in een oplage van liefst 14.000 exemplaren verspreid en zal in februari 2023 verschijnen. De uitgave van Electrified wordt verzonden naar de abonnees maar is uiteraard ook verkrijgbaar in fietsenwinkels, boekenwinkels en op de beursvloer om zoveel mogelijk geïnteresseerden te bereiken.

In diverse magazines en titels van Soul Media zullen bovendien advertenties van de E-Bike Xperience gepubliceerd om zoveel mogelijk mensen te bereiken die geïnteresseerd zijn in de E-Bike en om dit evenement onder de aandacht te brengen van liefhebbers.

Exposanten, deelnemers en partners de E-Bike Xperience krijgen bovendien de mogelijkheid om hun product, dienst of bedrijf extra onder de aandacht te brengen via Electrified E-Bike Magazine, onder meer door print-advertenties en redactionele aandacht in deze speciale uitgave van Electrified.

Wilt u adverteren in deze speciale uitgave van Electrified E-Bike Magazine, in een reguliere uitgave van Electrified of in een van de andere titels van Soul Media? Neem dan contact op met Soul Media via: info@soulonline.nl

Voor meer informatie over de E-Bike Experience kun je uiteraard terecht op de website. Bekijk onderstaande aftermovie voor een sfeerimpressie van het evenement.

 van